středa 9. března 2016

Multifunkční trouba whirlpool jt 369 sl

Volně stojící multifunkční trouba JT 3SL s objemem litrů má všechny užitečné funkce – horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, grilování, vaření v páře, pečení s funkcí Crisp. A k tomu všemu funkci 6. Trouba je dodávána se speciální nádobou pro vaření v páře. Hodnocení produktu:. Nabízí čtyři základní funkce pro přípravu jídel – mikrovlnný ohřev, proudění horkého vzduchu, zapékání potravin shora i zespodu a grilování.


Je vybavena patentovaným systémem 3 který zajišťuje dokonale.

Dopřejte svému tělu jen to nejlepší! Mikrovlnka nabízí všechny kombinace inteligentních funkcí 6. Skvěle vypadá, nezabere zbytečně moc místa a hodně toho umí! Co jsem o ní četl slibuje, že to bude. Disponuje funkcí Crisp, gril, horkovzdušný ohřev, vaření v páře.


Free Shipping Available. Díky tomu je ideálním společníkem pro velké rodiny. Důvodem prodeje je rekonstrukce kuchyně a koupě vestavěné trouby.


Funkce: horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, grilování, vaření.

JetChef vnímá vložené potraviny a na základě toho dokáže nastavit dobu a parametry tepelné přípravy tak, aby bylo dosaženo těch nejlepších výsledků. Trouba disponuje unikátní funkcí CrispTM (kombinace mikrovln, grilu a speciálního talíře), díky níž. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Funkce Crisp umožní upečení jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas.


Shop Everything you Need on eBay! Porovnat podle parametrů Odebrat ze schránky. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Whirlpool JT 3zobrazit galerii.


Pokud vlastníte Mikrovlnná trouba WHIRLPOOL JT 3SL stříbrná značky WHIRLPOOL a máte-li k ní servisní manuál nebo český návod k použití, nahrajete nám svůj manuál a pomožte nám, prosím, s rozšířením databáze. Steam umožňuje nejmodernější vaření v páře. Podívejte se také na další produkty z kategorie Elektronika a bílé zboží nebo vaření.


Multifukční trouba míří do Boskovic za Kometou Na oslavě Žena-in let byla úžasná tombola, ve které bylo celkem 1cen.

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Moderní multifunkční mikrovlnná trouba WHIRLPOOL o objemu l, je vhodným výběrem do každé kuchyně. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a komentujte. Multifunkční trouba JT 3SL má vnitřní objem litrů a průměr otočného talíře cm.


Tyto rozměry umožňují pohodlné vaření pro celou rodinu. Jednoduchost manipulace s nádobím zvyšují výklopná dvířka s nosností kg. Pro pohodlné ovládání je Jet Chef vybavena LCD displejem a přehlednou volbou funkcí pomocí.


Zajímá vás o co hrajeme?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky