úterý 15. března 2016

Systémová žehlička philips

Systémová žehlička je vybavena bezpečným zámkem pro přenášení. Zároveň můžete svou systémovou žehličku snadno přenášet. Připraven k použití je během minut. Síla páry pod tlakem urychluje žehlení tím, že proniká hlouběji do tkaniny, a obzvláště velký otvor pro doplnění vody ve tvaru nálevky umožňuje vodu kdykoliv snadno a rychle doplnit. Tato výkonná a překvapivě kompaktní systémová žehlička souvisle vytváří množství páry pod vysokým tlakem, což urychluje a usnadňuje žehlení.


Díky odnímatelné nádržce na vodu o objemu l vydrží žehlička v provozu několik hodin bez přerušení. Výkonná ale překvapivě praktická žehlička. Tato systémová žehlička Philips souvisle vytváří množství páry pod vysokým tlakem. Velkou odnímatelnou nádržku na vodu lze kdykoli a kdekoli doplňovat, takže žehlení je rychlé a snadné. Všechny parní žehličky Philips nabízí pokročilé funkce pro různé druhy materiálů.


Pro ještě jednodušší a výkonnější žehlení si vyberte parní generátor Philips , který vytvoří až dvojnásobek účinné páry. Ruční napařovače Philips vás zase rychle a jednoduše zbaví menších nevzhledných záhybů. Přístroje pro to nejvýkonnější žehlení s až dvojnásobkem účinné páry, díky kterým rychle a snadno vyžehlíte různé materiály. Užijte si žehlení s parním rázem až 6gramů a snadnou obsluhu přístroje díky vyjímatelné nádržce na vodu o objemu až litru v těle parního generátoru. Možno použiť vodu z vodovodu.


Systémová žehlička philips

Revoluční technologie OptimalTEMP žehlení opravdu usnadňuje: dokonalá kombinace páry a teploty, žádné třídění prádla, žádné nastavování teplot! Tato napařovací žehlička vás přesvědčí o tom, že žehlení je činnost, ze které můžete mít radost! Svojim kompaktným prevedením a nízkou hmotnosťou znižuje namáhanie zápästia.


Pomocou vysoko výkonnej pary a kvalitnej žehliacej ploche T-ionicGlide, bude žehlenie efektívnejšie. Iste využijete parný ráz so silou 600. Jej prednosťou je technológia OptimalTemp, vďaka ktorej vyžehlíte rôzne druhy tkanín bez potreby manuálneho nastavenia teploty. Do jej nádržky s objemom litra môžete používať i vodu z vodovodného kohútika. PerfectCare Elite je skvelá a veľmi efektívne systémová žehlička značky Philips.


Vďaka technológii OptimalTemp môžete teraz žehliť hodváb a džínsy v jednej várke bez potreby nastavenia teploty. Garancia žehlenie bez spálenia pri všetkých žehlitelných tkanín. Lze použít vodu z vodovodu.


Při výběru nové žehličky by vás měl zajímat materiál žehlící plochy a parní ráz, který žehlička dokáže vyvinout. Hned v začátku recenze se přiznám, že jsem člověk, který žehlí opravdu nera odkládám žehlení na poslední chvíli, takže většinou pak na mě čeká velká hromada prádla. Philips – systémová žehlička pro rychlé a snadné žehlení.


Výhodou je nastavení jedné. Její předností je technologie OptimalTemp, díky níž vyžehlíte různé druhy tkanin bez nutnosti manuálního nastavení teploty. Pomocí vysoce výkonné páry a kvalitní žehlící plochy bude žehlení efektivněji. Do její nádržky o objemu litru můžete používat i vodu z vodovodního.


Svým kompaktním provedením a nízkou hmotností snižuje namáhání zápěstí. Jistě využijete parní ráz se silou 600. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


Bay Gifts to the Rescue. Neplýtvejte zbytečně svým drahocenným časem při zdlouhavém žehlení prádla. Díky technologii OptimalTEMP můžete nyní žehlit hedvábí a džíny v jedné várce bez úpravy teploty.


Využijte kvalitní žehličky, parní generátory či napařovače oděvů Philips , které díky využití inovativních technologií zkrátí dobu žehlení na minimum, zvýší komfort žehlení a kvalitně vyžehlí každou textilii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky