úterý 15. března 2016

Cedulky na plot pozor pes

Naše smečka je nekonečnou inspirací pro texty na naše cedulky a trička, život s nimi je prostě prima Info Doprovodné info ke všem fotografiím v tomto eshopu: Kupírování uší je v ČR zakázáno zák. V našem e-shopu naleznete tabulky s těmito i obdobnými nápisy doplněné fotkou vybrané psí rasy. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Plemena psů a motivy stále doplňujeme. Originální dárky nejen pro pejskaře.


Pořiďte si také svou vlastní a originální cedulku na plot či schránku. Sousedé budou závidět :-) Je to velice jednoduché, postupujte podle návodu. Pozor pes - vlastní cedulka. Chcete obrázek, fotku vašeho pejska nebo pouze nápis?


Když nám pošlete fotku vašeho pejska vytiskneme. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s využitím souborů cookie a nezbytných osobních údajů pro analýzu, individuální obsah a reklamy. MAG obojok Nylonové obojky (aj s menom) Nylonové obojky s menom nylonový obojok obojky obojky na mieru obojky pre psikov Obojky s menom obojok Obojok na mieru obojok pre psa obojok pre psa pitbull obranný postroj pes Pitbull postroj Postroje postroj na obranu postroj pre psa. Přes to, že je pes za plotem a na Vašem pozemku - odpovědnosti za jeho chování vůči návštěvníkům Vás to nezbavuje.


Proto je vhodné avizovat střežení objektu. Při výrobě cedulky byl kladen velký důraz na volbu materiálu, stabilní tvar, barvy, které budou odolně držet i při náhlých změnách. Cedulky Fretky Klece a příslušenství. Dřevěné výrobky ( cedulky ) jsou na objednávku dodání cca 7-20dní. Položek k zobrazení: 28.


Cedule je vyrobena z hliníkové slitiny tl. Velký výběr plemen je řádně roztříděn do kategorií. Velikosti těchto Tabulek jsou standartně 15x1a 20xcm. Granule pro psy, konzervy, pamlsky a další.


Tabulky dodáváme běžně se zakulacenými rohy. Odolají povětrnostním podmínkám. Nabízíme také samolepky s motivy psů. Jestliže se Vám hodí cedulka jako obrázek do bytu, do poznámky v objednávce stačí napsat do interiéru (možnost vložení poznámky je v 3. kroku objednávky), cedulka bude s provázkem na zavěšení, nebo je možné dodat oboustrannou lepicí. Na počítači si jí vyrobím a vytisknu na fotografický papír, to není problém, ale co potom?


Jak se to dělá a co k tomu potřebuju? Tyto tabulkymusí být umístěny na takových místech, kde hrozí nebezpečí úrazu způsobené provozem manipulačních vozíků. Text doplňkové značky tabulky je možno, podle konkrétních podmínek, upravit (upřesnit) nebo změnit. Bezpečnostní výstražné tabulky „ POZOR ! Judikát: v případě, že někdo vejde bez svolení majitele na takto označený pozemek, nenese majitel případné následky. Označte svůj dům, plot hezkou cedulkou se svým pejskem.


Při objednávce si můžete zvolit velikost a materiál cedulky. Většinou se používají na reprezentativní budovy, pomníky, základní kameny významných staveb atd. Jako základní materiál se nejvíce používá mosaz, ale lze použít i jiné materiály i jejich kombinace. Pamětní desky mohou tvořit i plechové cedule na zakázku, kovové cedulky , hliníkové cedule atd. Za příplatek 5-Kč možno s fotkou vašeho milačka!


Při výrobě těchto plastových cedulek byl kladen důraz na volbu materiálu, aby cedulky měly stabilní tvar i barvy po celý rok i při změnách ročního období. Jsou vyrobeny z materiálu, který je UV stabilní PVC - mm. Tabuľky sú v ponuke s obrázkami rôznych plemien psíkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky