pondělí 28. března 2016

Hotdogovač ariete 186

Pomocí tohto přístroje si uděláte pravé americké hotdogy dle Vaší chuti. Do minut máte ugrilované dva párky a opečené housky a můžete snídat, nebo připravi. Popis: Inovatívny toastovač špeciálne navrhnutý v retro dizajne 50-tych rokov, ktorý umožňuje prípravu pravých amerických hot-dogov. Stačí malá chvíľka a môžete si v tomto originálnom kúsku ugrilovať párky alebo klobásky a opiecť chlebík.


Chcete si zakoupit hotdogovač , který vám připraví hot dogy v americkém stylu?

Kromě toho, že vám pomůže připravit americké hot dogy má i hezký retro vzhled. Tento hotdogovač je velmi podobný toustovači. Příkon tohoto modelu je 6W. Inovatívny hriankovač špeciálne navrhnutý v retro dizajne 50-tych rokov, ktorý umožňuje prípravu hot-dogov. Disponuje funkcí zastavení a také automatického vypnutí pro vyšší bezpečnost.


Vyberajte si Hotdogovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ideální pro oslavy, party atd. Ariete 1od 3€ - Heureka.

Hotdog Party Time - Quick and easy, in a few minutes will make warm and fragrant hot-dog, perfect for an American-style party at your home! Párty v americkom štýle. Skvele sa hodí pre oslavy a párty.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skvěle se vám hodí během párty nebo i během dovolené.


Chutné a voňavé hotdogy. Inovativní toastovač speciálne navrhnutý v retro designu 50-tych let, který umožňuje přípravu hot-dogů. ARIETE Party Hotdogovač , 186.


Skvělý oběd či večeře pro rodinu nebo kamarády. Okrem toho, že vám pomôže pripraviť americkej hot dogy má aj pekný retro vzhľad. Príkon tohto modelu je 6W.


Ste milovníkmi amerických hotdogov a radi by ste si ich vychutnali aj v pohodlí domova? S pomocou tohto hotdodovača si pripravíte vo veľmi krátkom čase pravé chutné americké hotdogy, a to bez väčšej námahy a nutnosti dlhého upratovania. Připravit si v něm můžete nejen toasty, ale i hotdogy, grilované klobásky či párky.


Přístroj se používá velmi jednoduše a výhodou je možnost nastavit úroveň opékání.

Hotdogovač 650W, držák na párky, automatické vypnutí, úrovní opékání, odnímatelná přihrádka na drobky. Vyrobte si stylové a především chutné. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy.


Ez egy stop funkció és az automatikus kikapcsolás a nagyobb biztonság érdekében. Free Shipping Available. Během několika okamžiků si budete moci připravit pravé chutné americké hotdogy, a to bez větší námahy a nutnosti dlouhého uklízení. Výkon: 650W Speciální přihrádka na opekání pečiva Speciálny držák na pá.


Vaše cena (včetně DPH a PHE) 6Kč bez DP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky