pondělí 28. března 2016

Lisované balíky z anglie

Lisy, balíky , žoky se second hand oblečením pro děti i dospělé z Anglie. Velkoobchod s mixem oblečení. Velikostní balíčky pro děti. Levné oblečení pro děti.


Balík do Anglie jedině s námi.

Služeb, které dostanou váš balík všude po světě i do Velké Británie, je spousta. Jen jedna to ale umí spolehlivě, rychle a za super cenu. Soukromý balík dostaneme odkudkoli kamkoli. Svět mají naši kurýři jako na dlani. Vašemu e-shopu přihrajeme zákazníky z celého světa.


Skladem v nabídce r ozfocené balíky oblečení na váhu v různé kvalitě a cenové kategorii. Outlet, Cream, jakost, žoky i lisované zboží. Sortiment neustále dle sezóny doplnujeme.

P říznivé ceny, kvalita, rychlé dodání, velký výber. LUX LIS secondhandu z Anglie jedná se o mix jakosti takže najdete i cream a 1. Oblečení je dáské i pánské. Většina v pěkném stavu bez vad některé nové s visačkou. Není zaručeno v jakém poměru je skladba oblečení.


ORIGINÁL Z ANGLIE V ČR NEOTEVŘENÝ! TAK JAK PŘIŠEL VÁM HO ODEŠLU! Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Sice jsem většinu prala, ale spokojená.


Zboží bylo vytřízeno a baleno v Anglie. Lisované balíky V této kategorie nabízíme velkoobchodní balení sechondhand oblečení - lisy a žoky. Lisované oblečení se musí vyprat, aby dostalo původní tvar a vzhled. Lisy naskladňujeme 1x měsíčně.


Chat Online Chat online- pokud máte nějaký dotaz, stačí napsat. Proč nakoupit právě u nás? Každému registrovanému zákazníkovi dáváme slevu na celý nákup!


Ještě více výhod pro Vás!

Každému zaregistrovanému zákazníkovi je automaticky odečtena sleva na. Porovnejte si ceny od více přepravců. Ceník poštovného z Anglie do ČR je dostupný na webových stránkách RoyalMail, tedy královské pošty. Při plánování dopravy balíku do Anglie (potažmo celé Velké Británie) je nutné mít na paměti, že britská pošta funguje pouze o pracovních dnech. Ale nebojte se, že bychom vám kvůli tomu naúčtovali dny navíc.


A službu vyzvednutí doma si musím připlatit? Je výhodnější poslat raději balíky dva a lehčí a pokud budu posílat opakovaně, vyplývají nějaké výhody? Odpověď: Ano odeslat takovýto balík do Anglie je možné. Poplatek za vyzvednutí zásilky z vámi určeného místa je neúčtujeme.


V balíku 45kg Každý balík je jiný ale většinou převláda dámské podzimní oblečení. Najdete zde mikiny, halenky, kostýmové kalhoty, sukně, šaty, tuniky, propínací fleesové mikiny a svetry, džíny, bolerka, kabáty, bundy a td. Zda clo a DPH z Anglie zaplatíme, bude vždy záležet na hodnotě zásilky.


Hodnota zásilky by v tomto případě zahrnovala vlastní hodnotu zboží, poštovné a pojištění dopravy. Prodej na váhu - balíky kg, kg, kg. Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s prodejem oblečení z Anglie ? Chtěla bych na zkoušku koupit nějaký balík a prodávat to po internetu, ale bojím se, že mi přijdou šeredné a nekvalitní věci. Nevím od koho to brát, nemáte s tím někdo zkušenosti?


I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky