čtvrtek 24. března 2016

Palenice na prodej

Na prodej měděné drátěnky o váze cca. Vyrobeno z čisté mědi, použité měděné vlákno je mnohem hrubší, vydrží dlouhá léta i po čištění v kyselinách. Bezproblémový kontakt s potravinami. Všechny měděné drátěnky prodávané v kamenných obchodech nebo e-shopech jsou z poměd.


Jednoplášťový destilační kotel na vybírání nebo výklopný, kotel je vyroben z měděného plechu tl. Standardní chladič vyrábíme z měděné spirály v pozinkované nádobě o objemu 1L.

Topeniště ocelové nebo nerezové. Výrobou pěstitelských pálenic se profesionálně zaobíráme již řadu let a proto jsme Vám schopni nabídnout kvalitní řešení. Specializujeme se na výrobu pěstitelských pálenic s jednokotlovým nebo dvoukotlovým systémem.


Pálenice navrhujeme, vyrábíme a montujeme. PODPORA MARKETINGU VE FIRMĚ DESTILA je spolufinancována Evropskou unií. Posílení pozice na stávajících trzích, pokud jde o prodej minipivovarů, malých průmyslových pivovarů a pálenic a získání nových trhů pokud jde o prodej naplavovacích křemelinových filtrů a mikrofiltrů. Pro více informací prosím volejte na tel.


Destilační přístroj do každé rodiny. Vítáme Vás na naší stránce, kde najdete kompletní nabídku destilačních soustav s kapacitou začínající na 25l, určených k pálení malého množství kvasu, případně ke druhé destilac,i až po soustavy s kapacitou 350l určených zejména pro komunitní a profesionální pálenice.

Moštárna a pálenice Veverka Jsme rodinná firma s principy sociálního podnikání. Navazujeme na rodinné zkušenosti s produkcí ovoce, které sahají hluboko do minulého století. Přitáhli jsme i pískovačku a tak bylo k vidění, jak se rodí ozdoba skleničky nebo lahve. Když se skloubí řemeslná zručnost a lidová tvořivost,vznikne ledacos. Tentokrát vzniklo zařízení,po kterém prahly celé generace alchymistů.


Přístroj pro transmutaci modrého zlata. V naší prodejně zakoupíte kvasinky, lihoměry, cukroměry, plastové sudy na kvas, demižony,10l pet láhve na převoz slivovice i moštu, korkové zátky různých velikostí …. Slivovicí, jako dárkem každého potěšíte zvláště když ji darujete v pěkné láhvi. Dodavatelem technologie byla DESTILA a. V exkluzivním zastoupení nabízíme prodej rodinného domu se zavedenou pěstitelskou pálenicí v Chotěbuzi.


Jedná se o dva objekty, při jejichž rekonstrukci byl zachován původní genus lo. Vinotéka na Cestě, Stará cesta České Budějovice Šuptrans, Rudolfovská tř. Osobní odběr na skladě zdarma. Platba: Převodem na účet.


Prodám kompletní, funkční destilační kolonu KPD 1výrobce DESTILA s. Měděný kotel o objemu 150L s míchadlem, předehřívací nádrž na kvas nad kotlem o objemu 150L, rektifikační kolona, katalyzátor lihových par, chladič, epruveta, lihové měřidlo TEPRON, plynový hořák s regulací, připojovací potrubí, podtlaková vývěva k nasávání kvasu, nerezový. Po – Pá je nadále otevřeno, dle předchozí aktuality. Jablíček je zatím dost a rádi vám je, včetně dalších produktů nabídneme.


Prosíme všechny, aby používali.

Stroje - Palenice bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Ovoce prodáváme celoročně, čerstvá jablka tak u nás můžete nakoupit každý týden a nemusíte si vytvářet vlastní zásoby na zimu a ovoce komplikovaně skladovat. Od jiných, konkurenčních výrobců se lišíme zejména tím, že jako materiál na sloupec kolony, kotel i víko kotle používáme měděný plech tloušťky až mm, což zaručuje nejenom vysokou kvalitu a čistotu pálenky, ale také dlouhou životnost. Drtič ovoce na elektrickou vrtačku.


Určeno pro drcení ovoce při přípravě kvasu k pálení. Vhodné zejména na třešně, mirabelky, špendlíky, švestky. Dále je s tímto připravkem možno. Produkt lze zakoupit v JUSTOVĚ PÁLENICI Vestec - pouze osobní odběr. Pěstitelská pálenice PPD je tradiční destilační zařízení, které vám zaručuje kvalitní destilát.


Skládá se ze surovinového kotle, rektifikačního kotle, nerezových kotlin, sběrné nádoby, dvou chladičů s epruvetami, přídavného deflegmátoru, měřidla lihu a podtlakového systému sání kvasu. Na model pálenice jsme použili kvalitní hliníkové slitiny, s černým eloxovaným povrchem, který výborně odolává korozi i vysokým teplotám. U modelu mobilní pálenice uplatňujeme stejné technologie a postupy, které používáme při výrobě dílců pro náročná průmyslová zařízení, elektroniku a letectví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky