pondělí 21. března 2016

Neutrální silikon

Mamut Glue (4) Lepidla. Neutrální silikon OXIM Neutrální silikony. Jednosložkový neutrální silikonový tmel.


Vytvrzuje vulkanizací vzdušné vlhkosti, vytváří trvale pevný elastický spoj. Pro těsnění a lepení zasklívacích systémů do dřevěných okenních rámů s povrchovou úpravou provedenou syntetickými a polyuretanovými laky.

Silná přilnavost ke sklu, hliníku, nerezové oceli, pozinku a ostatním stavebním materiálům. Dodáváme trvale pružné silikonové tmely různých typů: univerzální silikon , sanitární silikon , sanitární neutrální silikon i stavební silikon. Silikonový tmel lze tedy mimo běžné využití aplikovat také na spoje povrchů ošetřených např. Jeho jedinečné složení spojuje výhody a eliminuje nevýhody ostatních silikonů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Proučite naš web-shop te odaberite proizvod koji najbolje odgovara Vašim zahtjevima i potrebama.

Tyto polymery se vyznačují stálými vlastnostmi a odolností vůči výkyvům teplot. Proto našly využití v různých oblastech. Nezpůsobuje oxidaci kovů.


Trvale pružný, odolný vodě a UV záření. Dodání do pracovních dnů. Vhodný především pro zásadité podklady a kovy. SILIKON TRANSPARENT 30. Silikon neutrální Silver Line od výrobce Den Braven.


Služi za brtvljenje spojeva u građevinarstvu, automobilskoj i elektroni. Pregledaj potpun opis proizvoda. Pattex Rychleschnoucí sanitární silikon je voděodolný acetoxy sanitární silikon chráněný proti plísni. Již po hodinách od aplikace může spoj přijít do kontaktu s vodou.


Na utěsňování spár v sanitární oblasti, sprchových koutů, umyvadel, kuchyní. Ceresit sanitarni silikon CS 25. Výborná přilnavost k široké škále podkladů, vytváří trvale pružný spoj.


Odolává UV záření, je stálobarevný s minimálním smrštěním.

Výborně přilne na plasty, porézní povrchy i všechny druhy kovů. Je trvale pružný, stálobarevný, odolný vůči UV záření. Bez zápachu a obsahu kyseliny octové. FA1je jednosložkový neutrální silikon určený pro zasklívání a pro tmelení styčných i dilatačních spár. Materiál je dlouhodobě elastický, UV odolný, odolný vůči povětrnosti,.


Barevny sanitární silikon za nejlepší cenu na trhu. Vysoce kvalitní a trvanlivý neutrální silikon , který těsní všechny druhy materiálů včetně stavebních materiálů pro interiér i exteriér. Kromě toho díky technologii Xpress je spára voděodolná již po hodinách bez nutnosti čekat celých hod.


Všechny materiály za 2. DEN BRAVEN SL neutrální silikon Vaše známka: 1 (Perfektní) Pro sklenářské práce, kde se vyskituje kombinace hliníku mědi a pozinkovaných materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky