úterý 15. března 2016

Kubotan prodej

We supply all styles, including blunt nose, tapere acrylic, polymer and rubber training kubotans. They are unbelievably light, fast, and comfortable to use, yet are practically indestructible. They have a textured matte finish that will look better much longer, and the key ring end of the kubotans has a slight dish shape to better contour to your thumb. There are also kubotan knives,,hollow kubotans , kubotan flashlights and kubotan pens also known as tactical pens. Chcete zvýšit šance na prodej vystaveného předmětu?


Využijte možnost zvýhodnění svého inzerátu před ostatními. Váš inzerát se bude zobrazovat na vyšší pozici a zároveň bude zvýrazněn jinou barvou. The yawara stick is a japanese weapon used in many martial arts. It’s basically a palm stick that was usually made out of wood. Nenápadný, ale účinný obranný prostředek, známý též jako palm-stick, yawara, pasak či dulo dulo, je vyroben z houževnatého plastu a významně zesiluje obranné schopnosti uživatele.


Oba tyto obranné prostředky díky svému silnému úderu ve tvaru špičky jsou skvělými nástroji k rozbití skla například v autě, autobuse nebo je lze použít proti protivníkovi jako útočnou zbraň. Výjimku tvoří páteř, zde hrozí vážné poškození, které by mohlo mít trvalé následky (jak pro útočníka, tak pro vás). Model 1:24: Dodge WC-Service. Zadejte e-mailovou adresu vyplněnou při registraci.


Vygenerujeme pro Vás nové heslo a pošleme na uvedenou adresu. Délku této šňůrky lze nastavit podle požadavku uživatele. Délka 1mm, průměr mm, váha g. Kubotan - Pero taktické Kubotan ESP. Tento ochranný prostředek slouží k sazažení měkých tkání, kostí a jiných choulostivých míst, které útočníka. Navštivte rovnež Prodej pyrotechniky a Postele z masivu a dětské postýlky.


Tento e-shop používá řešení Levne-eshopy. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


Prodej vojenského vybavení a doplňků rozšířené vyhledávání. Takticka pera se při sebeobraně použivají k úderům na citlivá místa na těle útočníka. Veškerá energie úderu je soustředěna do malého bodu hrotu pera, a díky tomu i méně fyzicky zdatný člověk snadno zasadí velmi bolestivý úder, který dokáže vyřadit útočníka z dalšího boje. Taktická pera jsou velmi efektivní sebeobranný prostředek, který není na první.


BUDOsport, prodej zboží pro asijská bojová umění. BOKKEN pro všehcny bojovníky. IPPON SHOP - Sylva Březná nabízí kompletní sortiment skladem pro bojové sporty v eshopu i kamenné prodejně v Ostravě. Nová služba Objednávka nábojů přes E-shop - uvádějte č. Vroubkovaná část zabraňuje vyklouznutí kubotanu z dlaně.


Lze s ním provádět tlaky na nervové body či údery. Jeho výhoda spočívá v kombinaci se zbraní zvanou kubotan. Ten by se dal jednoduše popsat jako malá tyčka z tvrdého plastu nebo hliníku, případně jiné slitiny. Zbraň pochází z Japonska a prakticky není vidět, dokáže ale paralyzovat mnohem silnějšího protivníka, než jste vy, a zachránit vám život.


Sekce army shop výprodej nabízí výhradně produkty, které máme v současné době v akci, nebo jsou tyto army produkty v doprodeji. Některé produkty po doprodání už náš army shop nebude dále nabízet k prodeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky