pátek 18. března 2016

Jak naplnit bombičku sodastream

Pokud vlastníte přístroj Sodastream , čas od času vás čeká výměna bombičky. V našem článku najdete jednoduchý, detailní návo jak na to. Dočtete se také, jaké jsou nejčastější chyby při výměně bombičky Sodastream a přidáme i pár užitečných tipů, které se vám budou při výměně určitě hodit.


Vyšroubujte z výrobníku prázdnou bombičku a zaneste ji na některé z výměnných míst bombiček SodaStream , která jsou vám nablízku po celé republice, u malých prodejců i ve velkých. Vraťte prodejci prázdnou bombičku SodaStream a za cenu plynové náplně od něj dostanete výměnou jinou originální bombičku SodaStream s novou náplní plynu až na dalších litrů. Jak poznat originálně plněnou bombičku SodaStream ? Každá bombička SodaStream má z bezpečnostních důvodů přesně stanovenou životnost. Při plnění v našem závodě pokaždé evidujeme její výrobní číslo a přísné kontrole podrobíme všechny její bezpečnostní mechanismy, tlakové ventily i celkový stav.


Při každém plnění v našem závodě evidujeme výrobní číslo a kontrolujeme celkový technický stav bombičky. SodaStream JET - praktický přístroj pro výrobu sodovky a svěžích šumivých nápojů. Stojí to 1jak již tady někdo zmiňoval. Ohledně te vydrže to je individualní dle použivaní,když to použijete za tyden tak vam to vydrži i rok a jak to budete použivat 3x denně tak jen měsíc.


Jak mám postupovat, když je bombička s COprázdná? Jak zjistím, zda je bombička plná, tak jak uvádí výrobce (4gr)? Avšak hlavnou výhodou systému Sodastream je možnosť kedykoľvek si pripraviť čerstvý nápoj a čerstvý ho tiež vypiť. Ako mám postupovať, keď je bombička s COprázdna?


Prázdnu bombičku je možné jednoducho vymeniť za plnú u najbližšieho autorizovaného predajcu Sodastream. Humpolíček Jaroslav: oni to tu vždycky vymáznou ale jedná se o 480gramovou ocelovou bombičku. Má stejné rozměry i ventil, akorát není dvoucestný, takže jde snadno naplnit oproti sodastream bombičce, která potřebuje speciální plničku.


Jejich seznam můžete nalézt v odkazu Výměnná místa na našem serveru. Prázdnou bombičku můžete vyměnit za plnou v mnoha výměnných místech v celé ČR. Výměna bombičky přijde na 19- Kč vč. Na bombičce musí být kolem uzávěru zatavená zelená fólie - pak se jedná o originální příslušenství. Splňuje všechna bezpečnostní kritéria a najdete ji v naší široké síti výměnných míst po celé republice.


Pri výmene odporúčame žiadať vždy originálne Sodastream bombičky, ktoré boli navrhnuté a vyrobené výrobcom celého systému a sú ako jedine nami otestované a odporúčané na používanie v prístrojoch na výrobu perlivej vody značky Sodastream. SODASTREAM Bombička COnáhradní náplň - výměna. Nutno zaslat prázdnou bombičku SodaStream. Preto tiež používate domáci výrobník perlivej vody SodaStream – nezaťažujete vďaka nemu planétu hromadou plastov a neničíte si chrbát ťahaním ťažkých balíkov s nápojmi. Lahodnú perlivú vodu, presne podľa vašej chuti, si pripravíte kedykoľvek z pohodlia svojho domova.


Kompletní sada pro výrobu domácí perlivé vody bez tahání lahví Obsahuje výrobník, bombičku a tlakovou nápojovou lahev Univerzální čistě bílé provedení si sedne s širokou paletou barev kuchyní Jednoduchá obsluha, počtem stisknutí ovladače voda perlivá právě tak, jak máte rádi Litr domácí perlivé vody již od 2. Kč Výměnná místa bombiček SodaStream vždy. Neriskujte zdraví své a svojí rodiny neoriginální bombičkou, nebo jejím neoriginálním plněním! V Česku mi bombičku na třech místech nezávisle na sobě odmítli vyměnit, prý má jiný obal V jednom mi řekli, že české bombičky jsou na 80l nápoje a ty německé na 60. No nic, dnes jsem jí vyměnil ve Straubingu a mám zase čtvrt roku klid.


Ak Ti predajca ponúkne bombičku inej značky výmenou za Tvoju originálnu bombičku SodaStream , jedná sa o neautorizované výmenné miesto, ktoré nie je certifikované systémom SodaStream a spoločnosť SodaStream neposkytuje žiadnu garanciu za spoľahlivé a bezpečné použitie takejto neoriginálnej bombičky a zrieka sa zodpovednosti za jej prípadné zlyhanie. Bombička vydrží celkem dlouho, záleží samozřejmě na tom, jak moc bublinkovou si tu vodu děláš. Když bombičku vyprázdníš, můžeš si ji nechat vyměnit a to stojí jen cca 2Kč, takže to je taky úspora oproti koupi nové bombičky.


Já teď testuji jak dlouho vydrží Sodastream bombička. Udělal sem si adaptér a až budou poznatky tak je uveřejním. Nemám kde plnit bombu a tak sem zvolil sodastream kde se dá vyměnit skoro všude a pokud bude bublat alespoň měsíce tak se to dá,uvidíme.


Spĺňa všetky prísne bezpečnostné kritériá. Nájdete ju v našej širokej sieti výmenných miest po celej republike. Soda Stream Vejprnice - Domácí Sodobar - Soda snadno a rychle. Přístroje SodaStream změní běžnou vodu z vodovodu za pár sekund v sodovku nebo perlivé nápoje.


Almased - zdravé přírodní hubnutí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky