pondělí 7. března 2016

Rychlovarná konvice tefal express

Zjednodušte si svou rutinu v kuchyni s touto intuitivní rychlovarnou konvicí, která má nejen moderní design, ale je i velmi praktická. Od praktických plastových konvic, přes nerezové až po designové skleněné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Rychlovarná konvice tefal express

EXPRESS CONTROL KI240Dstříbrná TEFAL : Express Control 1. Díky jejímu velkému objemu l uvaříte dostatek vody i pro velkou skupinu lidí. Spirála je z nerezové oceli a je zakrytá, což je velkou výhodou a prodlužuje životnost i funkčnost konvice. Má vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám. Víko konvice je sklápěcí a uzamykatelné. Její vodoznak je velký a oboustranný.


Při zapnutí a vypnutí konvice se. TEFAL KI240DExpress Control rychlovarná konvice. Digitální display s výběrem teplot na podstavc. Na první pohled vás zaujme elegantní design s intuitivním digitálním displejem pro snadné ovládání. Nerezové provedení v kombinaci s černou barvu se.


Rychlovarná konvice tefal express

Kvalitní rychlovarná konvice by neměla chybět v žádné moderní kuchyni. Kvalitní nerezový povrch zajistí dlouhou životnost přístroje a elegantně doplní každou kuchyň. Topná spirála konvice je skryta a díky tomu je celková.


Na straně konvice jsou znázorněny dva ukazatele hladiny vody. Tefal Control Express KI240D30. Udržuje teplotu po dobu minut. Má sklápěcí uzamykatelné víko, filtr proti vápenatým usazeninám.


Rychlovarná konvice tefal express

Objem nádoby je litru, 30. Součástí konvice je základna se středovým kontaktem (360°), která je vybavená digitálním displejem. S konvicí KI240Dsi tak připravíte jakýkoliv nápoj. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Tato konvice plní všechny parametry, které by konvice měla mít - disponuje ukazatelem množství vody, 360° středovým kontaktem, ukrytou topnou spirálou atd.


Ke konvicím nabízíme sítka, podstavce, víčka a další díly. Materiál nerez Barva nerez Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače V. Konvice má dokonalý matný nerezový vzhled. Rukojeť, víko a spodní část je vyrobená z velmi kvalitního plastu. Topné těleso je skryté uvnitř konvice , takže se voda rychle vaří a vnitřek konvice se snadněji čistí. Rychlovarná konvice v Inox nerezovém designu a 360° středovým kontaktem. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála.


Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápě. Se skrytým topným tělesem, ukazatelem hladiny vody či s funkcí automatického vypnutí je konvice nejen elegantní, ale i velice praktická.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky