pondělí 21. března 2016

Odšťavňovací hrnec tescoma

Se soupravou pro odšťavňování DELLA CASA nemusíte kupovat speciální odšťavňovací hrnec , ale jednoduše použijete běžný nerezový hrnec nebo kastrol s poklicí o průměru cm. Jeden z těch, které už doma máte a pravidelně používáte. Tím ušetříte peníze i místo v kuchyni.


Hrnce TESCOMA se vyznačují dlouhou životností, kvalitními materiály a samozřejmě i designovým zpracováním. Moderní lisy česnek usnadní drcení česneku, odšťavňovače připraví čistou citrusovou šťávu, mačkadlo propasíruje vařené brambory pro dokonale hladké pyré a pasírovač propasíruje vařenou zeleninu i čerstvá rajčata do omáček a polévek.

Kompletní zavařovací servis od TESCOMY nabízí unikátní zavařovací soupravu, díky které ušetříte místo i peníze, zcela nová zavařovací víčka bez PVC a celou řadu praktických doplňků, které jinde nenajdete. Odšťavňovací hrnce Tescoma na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO.


V nabídce pro vás máme hrnce o objemu – l. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav.

Nic se nevyrovná domácí šťávě z čerstvého ovoce. Díky soupravě TESCOMA DELLA CASA si nemusíte pořizovat drahé a prostorné odšťavňovací hrnce, ale můžete použít ty, které již máte doma. Ztratilo se vám víko, víčko či těsnění od produktů TESCOMA ? Praskla vám skleněná nádoba konvice? Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online. Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům.


Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Tlakový hrnec , známý také jako Papinův hrnec čili papiňák, je nezbytnou součástí moderní kuchyně.


Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Tescoma Della Casa Souprava pro odšťavňování ovoce a zeleniny umožňuje najednou odšťavnit až kg čerstvého nebo mraženého ovoce či zeleniny.


Pro odšťavňování se skvěle hodí. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. V soupravě DELLA CASA můžete najednou odšťavnit až kg čerstvého nebo mraženého ovoce či zeleniny.

Nerezový hrnec není součástí zavařovací sady! To pro vás představuje významnou ekonomickou úsporu i úsporu místa v domácnosti. Prvotřídní nerez jim propůjčuje i další skvělé vlastnosti: jsou imunní vůči pachům a snadno se udržují.


Nakonec všechno nádobí opláchnete ve dřezu standardní velikosti (nemusíte ho nosit do vany :-)), případně vyskládáte do myčky, a je hotovo. Větší odšťavňovací sada při skladování zabere asi tolik místa jako pětilitrový hrnec a zavařovací souprava je dokonce ještě o několik centimetrů nižší. Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek.


Pokud si vyberete tlakový hrnec TESCOMA , můžete si být jisti, že získáte kvalitního a spolehlivého pomocníka. Vypadá podobně jako hrnec na zavařování, ale místo kompotů a marmelád produkuje sladkou a voňavou ovocnou šťávu. Bývá relativně levný, snadno se používá, ale jeho použití, zvláště pokud vám kromě chuti záleží i na zdraví, příliš nedoporučujeme. Dobrý den, prosím o radu a recept na rybízový sirup-šťávu.


Dělala jsem za studena, ale vykvasila, ale převařila jsem jí a zavařila. Dostala jsem odšťavňovací hrnec , ale bez receptu jak v něm udělat šťávu. Máte někdo zkušenosti jak na to?


Bez kvalitných hrncov a panvíc sa v kuchyni nezaobíde nikto. Ak chcete naviac variť rýchlo a úsporne, nesmie vám doma chýbať ani dobrý tlakový hrniec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky