čtvrtek 3. března 2016

Dřevěná krabička polotovar

Překližkový polotovar pro zdobení malováním,. Víte-li přesně co hledáte, zkuste použít náš vyhledavač pro rychlejší nalezení vašeho cíle. Můžete ji použít na gumičky a sponky do vlasů, na papírky s poznámkami i na sáčky s čajem. Potřeby: dřevěná krabička , propisoty s vintage obrázky, scrapbookové papíry, stuha. Můžete ozdobit nějakou starší, kterou máte doma, nebo koupit polotovar v. Prodej dřevěných polotovarů v Plzeňském.


Dřevěná krabička polotovar

Krásná dřevěná šperkovnice připravena pro další. Krabička na čaj se přihrádkami, vyjímatelná. Dřevěná krabička s magnetickým poklopem. Polotovar určený k dekorování. Vyrobeno z masivu v kombinaci s překližkou.


Celková velikost cca 20x20x6cm. Vnitřek krabičky má rozměr cca 17x17x4cm. Vrchní část víka určená k nalepení např.


Využijte u nás také laserového gravírování a krabičku ze dřeva si nechte označit Vaším logem nebo osobním věnováním. Drevené dekorácie pripravené na dotvorenie. Drevený podnos, krabička , písmenká, drevené výrezy. Naleznete zde krabičky na alkohol, fotografie nebo čaje. Rozměr celé krabičky cc.


Propisovací tužka, papírový stře polotovar , metalické. Přírodní nelakovaná krabička za syrového dřeva určená na další dekorování (decoupage, barvení, malování, dozdobení, atd.). Dětská postýlka pro panenku - DŘEVĚNÝ POLOTOVAR. K č (EUR) skladem. Domeček na čaj se srdíčkem - překližka mm.


Vítejte na stránkách dřevěné krabičky firmy HABAčeK s. Zakázková výroba krabiček ze dřeva, boxů, displejů a jiných drobných dřevěných výrobků je naším úspěšným a dlouhodobým projektem. VELKÁ krabička na kapesníky polotovar. Kreativní tvoření - jarní sada ovečky. Do nového roku vám přejeme hodně lásky od milovaných, mnoho přátelství od pravých přátel a úctu a uznání od všech, kterých si.


Inspirujte se u nás v obchůdku, kde najdete malované boxy na kapesníky z naší dílny. Vysouvací dno je vyrobeno z překližky. Vysunovací dno do strany.


V nabídce neleznete dřevěné krabičky v různých velikostech a provedeních. Nejširší nabídka dřevěných krabiček od malých rozměrů až po velké dřevěné krabičky. V této podkategorii naleznete spoustu krásných a také praktických krabiček vhodných pro decoupage.


Máme na výběr spoustu tvarů a velikostí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky