čtvrtek 24. března 2016

Elastodek 40 special mineral

GLASTEK SPECIAL MINERAL se používá jako součást izolace spodní stavby proti zemní vlhkosti, gravitační i tlakové vodě (v kombinaci s jedním nebo dvěma dalšími pásy) a radonu. Sklodek special mineral se prodává pouze na celá balení. Doprava a skladování Role se ukládají v dopravních prostředcích zásadně na paletách v originálním balení.


Elastodek special mineral lze použít do hydroizolačních souvrství chránících podzemní části budov proti zemní vlhkosti i proti tlakové vodě. Je určen pro hydroizolační souvrství střešních plášťů se zvýšenými požadavky na tažnost, mechanickou odolnost a dlouhodobou životnost. Elastodek special mineral se používá jako spodní modifikovaný asfaltový pás, ve skladbách vícevrstvých vodotěsných izolací střech. Používá se i jako ochrana proti radonu.


Pás z SBS modifikovaného asfaltu s nosnou vložkou ze skleněné tkaniny. Pás je na horním povrchu opatřen jemným separačním posypem a na spodním separační PE fólií. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tento druh vložky dává pásu vysokou pevnost.


Na spodním povrchu je opatřen separační PE fólií. Charakteristika a použití. Vďaka polyesterovému vláknu má lepšiu rozmerovú stabilitu, vysokú odolnosť voči statickému či dynamickému prederaveniu, zaťaženiu v zlome v pozdĺžnom alebo v priečnom smere a tiež voči predĺženiu. Elastodek Special Mineral je jeden z nejkvalitnějších asfaltových pásů vyrobený z SBS modifikovaného asfaltu. Asfaltový pás s vysokými požiadavkami.


Elastodek 40 special mineral

Ve všeobecných podmínkách jsou uvedeny další závazné údaje – doba záruky, podmínky pro skladování a dopravu, určení podmínek pro zpracování pásů, bezpečnostní podmínky pokládky, nakládání s obaly, ekologické náležitosti,. Elastodek standard mineral je určen do hydroizolačních souvrství chránících podzemní části budov proti zemní vlhosti a tlakové vodě. Dále se používá v hydroizolačních souvrstvích střešních plášťů. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Dům bude přízemní bungalov se středním radonem 2kBq.


Projektant mi navrhl Sklodek special mineral , ale nevím, jestli je to dostatečná. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. ROOFTEK G SPECIAL MINERAL. Glastek special mineral. ELASTEK SPECIAL MINERAL.


Hydroizolační pásy se typicky používají jako ochrana podzemní části budov před vlhkostí a vodou, a ve vícevrstvých vodotěsných izolacích střech. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba.


ASFALTOVÉ PÁSY DEKTRADE NÁVOD K POUŽITÍ. Délka role m, výška role 1m, síla 4mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky