středa 23. března 2016

Svatební ubrousky dunilin

Svatební ubrousky Duni. Dunilin jsou ubrousky napodobující strukturou látkové ubrousky. Slavnostní ubrousky Dunilin.


Balónky Bublifuky Candy bar Dekorace na auto Deštníky a paraplíčka Oslavy a párty Figurky na dort Jmeno. Luxusní ubrousek Dunilin BRILLIANCE bílý je vyroben z materiálu, který připomíná látku.

Zde najdete vysoce kvalitní ubrousky od Švédské firmy DUNI. Pestrá škála nabízí velké množství barev a vzorů, pro vytvoření neopakovatelné atmosféry při Vašem stolování. Vyberte si základní barvu tabule a kombinujte s ostatními doplňky od firmy DUNI. Ubrusy, ubrousky , sklenice, stolové šerpy, organzy, satén, tyl, rautové sukně, jmenovky a čísla na stoly.


Kvalitní papírové třívrstvé ubrousky. V této kategorii nabízíme nejen ubrousky na svatbu, ale také kroužky na ubrousky , papírové ubrusy na svatbu nebo jakoukoliv jinou oslavu a další doplňky k výzdobě slavnostního stolu. Cena za balení, které obsahuje ks.


Zvolte počet balení a vyberte barevnou variantu.

Výhoda: Vhodný pro všechny druhy oslav, kde nám záleží na kvalitě a eleganci. Díky kvalitě ubrousků je jejich aranžování velice jednoduché. Z těchto ubrousků vytvoříte dekoraci vhodnou pro Vaši slavnostní příležitost.


Ubrousky po složení krásně drží tvar. Ke svatební tabuli patří neodmyslitelně svatební ubrousky. Na trhu najdete nepřebernou škálu ubrousků s jemným svatebním motivem. Některé mohou mít motiv s ladnou labutí, jiné se srdíčky a některé zase s motivem svatebních prstýnků či holubiček.


Prémiové ubrousky Dunilin svojí strukturou připomínají látkové ubrousky. Tyto nové ubrousky jsou vyrobeny z revolučního materiálu, díky čemuž se snadno zamění s tkaninou. Mají stejně krásný lesk jako plátno.


Nabízí praktické vlastnosti - savost a měkkost a vysokou kvalitu, propracovanost a vzhled struktury plátna. V naší nabídce naleznete krásné elegantní a luxusní urbosuky od značky Dunisoft, Dunilin a Airlai které jsou vhodné pro všechny druhy oslav, kde nám záleží na kvalitě a eleganci. Velký saténový dvojbryndák - 4Kč - NOVÉ ZBOŽÍ. Bryndák pro novomanžele vzhůru do oblak - 3Kč - NOVÉ ZBOŽÍ. Automaticky počítá množstevní slevy!


Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie.

Dárkové koše a pekařské ošatky. Mikulášské sáčky a tašky. Vánoční balicí papír a fólie. Nabízím velký výběr a luxusních ubrousků, které díky své kvalitě plně nahradí ubrousek plátěný. Tyto ubrousky jsou oproti standartním ubrouskům mnohem pevnější, mají výbornou savost a dobře drží tvar.


SVATEBNÍ DEKORACE - SVATEBNÍ VÝZDOBA. Oproti papírovým ubrouskům drží tvar a jsou vhodné k ozdobnému skládání, pro tabule s náročnou estetikou a aranžmá. Jedná se o pevný materiál s efektem tkané textilie, který vypadá jako tradiční plátno.


Určitě nesmíte tedy zapomenout na svatební ubrousky. V této sekci najdete různé motivy i velikosti ubrousků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky