pátek 18. března 2016

Kuličky do bubble tea levně

Boba jsou praskající kuličky plné čerstvé ovocné šťávy, které mají hned několik využití v gastronomii. Můžeme je dávat do alkoholických i nealkoholických drinků, do teplých i studených nápojů, do milkshaků, do zmrzlin, či jako je kdekoli použít jako ozdobu. Kuličky , neboli popping boba se dají vyrobit molekulární spherifikací. Z tapiokových perel připravíte výborný přírodní pudink, kaši pro děti, bubble tea, ale můžete ji použít i jako zahušťovadlo do polévek (na způsob krupek nebo kapané zavářky), nebo krém do ovocných koláčů.


Tapioku můžete též použít místo rýže.

O bubble tea jste již určitě slyšeli, ale věděli jste, že si můžete ty jedinečné praskající kuličky pořídit samotné? Díky tomu si můžete v pohodlí domova udě. Každý zná Bubble Tea (moderní bublinkový čaj z Londýna s mlékem, který vznikl už v 80. letech 20. století na Tchaj-wanu), který je běžnou nabídku v nákupních centrech nebo stánků na ulici či festivalech. Bubble tea přináší schlazení a díky kuličkám doslova explozi chuti.


Ponoříme-li drink zmražený dusíkem na kostky do horké čokolády a následně po vytažení necháme vychladnout v lednici, čokoláda na povrchu drinku zmrzne a drink uprostřed roztaje. Moje oblíbené, prsa naklepej a nasol, jako běžně, rozmíchej v půllitru(pokud pečeš jen pro sebe, tak méně vody) vody kostku masoxu a obojí dej do pekáče a peč, dokud prsa nezměknou, do vyvaření masoxu. Vyrobíme tak čokoládové bombony plněné.

A brambory uvař jako běžné jídlo. Teď je to už asi pasé, ale ber to třeba jako inspiraci pro příště. Nechtěli jsme dělat hloupé instruktážní video.


Tak to se dozvíte ve videu ;-) Bubbleolog Marek a Terka. Olejové kuličky do koupele s extraktem sladkého pomeranče šetrně čistí a vyživuje pokožku. Zároveň dodává vaší koupeli sladkou vůni. Letní ovocná řada obsahuje zralé maliny, jahody a ostružiny.


Obsahuje bílý čaj a výtažky z bobulí goji. Po přečtení článku u Mii mi to nedalo a musela jsem to jít hned také vyzkoušet. Určitě to spousta z vás zná a kdo ne, tak mám pro vás krátký popis. Jedná se o vodový, mléčný nebo jogurtový čaj, do kterého si přídáte kuličky podle vlastní chuti. Soľ do kúpeľa Nevinnosť Prírodná soľ s organickými esenciálnymi olejmi (zelený čaj) obohatená o organický hroznový olej obsahuje minerálov.


Objevte tapioku a vyzkoušejte lahodný tapiokový puding s kokosovým mlékem, osvěžující domácí Bubble Tea , nebo nejrůznější sladké dezerty. Srovnání cen Tea A co když to nedokážu? Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY.


Zboží za akční ceny, slevy.

Mrkněte se na SLOŽENÍ BUBBLE TEA. Je to dle mého názoru vyhazování peněz za nekvalitní produkt. Lépe poslat ty peníze děckám do Afriky. Ti nemají ani čistou vodu, o bubble tea se jim ani nezdá (doslova).


Nápoje jsou připravované z prémiových sypaných čajů – zeleného jasmínového a černého Assamu. Na dně kelímku je tapioka, praskající kuličky nebo želé. See photos from visitors to Bubblemania.


Bubble Tea Shop in Litoměřice, Ústecký Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky