středa 1. listopadu 2017

Nádobí tescoma ultima

Nádobí tescoma ultima

Discover Shiseido and more than 4other beauty brands. Přináší totiž do kuchyní jedinečné vychytávky, mimořádnou kvalitu a originální design současně. Tescoma ULTIMA 10dílná sada nádobí. Všechny nádoby mají třívrstvé sendvičové dno, které má vynikající termoakumulační vlastnosti. Nejen, že plynule předává teplo dovnitř nádoby bez výkyvů a po celé ploše dna, což usnadňuje vaření a zabraňuje připalování, ale také udržuje teplo i po odstavení od zdroje.


Luxusní kuchyňské nádobí s revolučním systémem regulace páry a cezení. Unikátní sklonerezové poklice se pracovními polohami: 1. DNÝ OTVOR PRO PÁRU pro rychlé dosažení varu. Konyha elrendezése és takarítása. Současně totiž poskytuje mimořádnou kvalitu, originální design a řadu funkčních vychytávek.


New items in our range of products. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Zde se nacházíte: Heureka.


Nádobí tescoma ultima

Luxusní set hrnců, kastrolů a rendlíku s poklicemi s revolučním systémem regulace páry a cezení. Sklonerezové poklice mají tři unikátní pracovní polohy. Hrnce, kastroly a šikovný rendlík V desetidílné sadě najdete dva hrnce, dva kastroly a rendlík v nejčastěji používaných velikostech, tedy celkem pět praktických nádob opatřených. Nádobí je velmi odolné a. Usnadní a zpříjemní vám práci v kuchyni. Představujeme vám luxusní pánev ULTIMA , která v sobě spojuje hned několik jedinečných vlastností!


TESCOMA Sada nádobí ULTIMA , dílů. Je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, rychle se rozehřívá, a smažení je tak velmi intenzivní. Kompletní sada obsahuje hrnců v různých velikostech s poklicemi.


Nádobí tescoma ultima

Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Od základní řady smaltovaného nádobí Belis až po profesionální nerezové nádobí Silampos. Nabízíme kompletní sortiment českého nádobí s modrým smaltem a cenově výhodné sady hrnců. Poklici lze odkládat do úchytů, pára stéká zpět do nádobí. Opatřeno extra silným sendvičovým dnem, stupnicí pro snadné odměřování a úchyty z odolného plastu.


Doporučuje Jirka Babica v pořadu Babicovy dobroty. Categorised in: This post was written by nadobi. Poloha znamená „žádný otvor pro páru“ a je vhodná pro rychlé dosažení varu a ohřívání pokrmů. Rendlík s nálevkou je opatřen cedicí poklicí s malými a velkými otvory pro komfortní cezení.


Buďte v obraze a dostávejte čerstvé informace přímo do mailu. Poklice lze odkládat do úchytů, pára stéká zpět do nádobí. Snadné nastavení ideálního tlaku IdealCook pro rychlou a šetrnou přípravu obvyklých pokrmů.


Hrnec je opatřen pojistkami a masivními ergonomickými úchyty. Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro všechny typy varných desek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky