středa 8. listopadu 2017

Kontejnery na textil praha 10

Naše mise je jednoduchá: Nabízíme lidem pohodlnou a ekologicky přívětivou cestu, jak se zbavit oblečení, bot a doplňků, které již nechtějí nebo nepotřebují. Textilní odpad tak odkláníme ze skládek. Společně můžeme dát oblečení druhý život a učinit svět lepším a čistším místem pro náš život.


Na motorky tradičně do Holešovic. Už za pár dnů v Praze vypuknou velké oslavy.

Na výstavišti v pražských Holešovicích se bude od čtvrtka 5. Po uplynutí této doby bude kontejner odvezen. V místě přistavení je přítomný obsluhující. Nabízíme také rozvoz a dovoz stavebního materiálu a zemní a výkopové práce. Služby si můžete na těchto stránkách také objednat. Jsme k dispozici jednotlivcům i firmám.


Charitativní a ekologický projekt podporuje především Fond ohrožených dětí Klokánek.

Kontejnery na textil a oblečení Chcete také pomáhat? Odevzdáním použitelných oděvů, obuvi, textilu a hraček do kontejnerů na textil se přímo podílíte na pomoci, jejíž výsledkem je kromě. Pro odložení bioodpadu ze zahrad rodinných domů využijte velkokapacitní kontejnery přistavované v jarním a podzimním období roku. Na stanoviště označené jako mobilní sběrný dvůr je možné donést kromě objemného odpadu také bioodpady, dřevěný odpad a stavební suť (v množství 1m³ na osobu za měsíc).


Přihlášky a další povinné doklady budou rodiče moci podávat prostřednictvím datové schránky, e-mailem. Zjistěte kde je nebližší kontejner. Dále nabízíme zemní a výkopové práce s minibagrem a UNC včetně nástavců. Vámi darované oblečení, prosím, odkládejte do kontejnerů zabalené nejlépe v igelitových taškách nebo pytlích.


Dopravu zajišťujeme kontejnery o. Takto zabalené oblečení nám nejenže usnadní vyprazdňování kontejneru, které je prováděno ručně, ale balením také předejte nežádoucímu poškození nebo znečištění během přepravy do skladů a třídíren. Ve sběrných dvorech hl. V současné době jsou kontejnery umístěny na Praze a 7. Zábava a zážitky, přesně v tomto duchu se nesla sobota 23. Přidejte se k nám a přijďte se starým elektrem do Žlutých lázní.


Některý použitý textil je možné dále využívat. To však neznamená, že se bude běžně recyklovat stejně jako třeba papír nebo plasty.

A věříte-li tomu, zapomeňte na to. Praha v červeném bude 23. A pokud textil recyklovat lze, tak jen ve velmi omezeném množství. Nicméně textil lze třídit, prodávat a opět nosit.


Do kontejnerů lze odložit nepotřebné šatstvo, svůj cíl najde také obuv v použitelném stavu – spárovaná či zabalená, oděvní doplňky, hračky, drobný bytový textil , lůžkoviny, případně zbytky látek či pletacích přízí (ne malé odstřižky). Pronájem kontejnerů na odpady v Praze a to včetně odvozu. Demolice, vyklízení a odvoz suti. Spravovat kontejnery na textil není určitě žádná legrace.


Napadnou vás nějaké zajímavé příhody s kontejnery ? Lenka a Katka za POTEX: V kontejnerech se občas dají najít i velmi pikantní kousky. Takového množství oblečení se Pražané ročně zbavují. Nepotřebné oblečení přitom není nutné vyhazovat. Můžeme využít speciální kontejnery na textil , kterých je po Praze několik desítek. Praze denně od 6:do 22:do až hodin.


Nemáte možnost si naše kancelářské kontejnery zakoupit, nebo ho požadujete pouze pro sezónu? Využijte možosti pronájmu! Neváhejte se informovat i na možnosti typů, které nejsou skladem a dopravu, kterou zajistíme za výhodných podmínek. Sběrné kontejnery firmy Dimatex CS spol.


Na základě odsouhlasené a podepsané smlouvy umisťujeme kontejnery v daných lokalitách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky