pondělí 6. listopadu 2017

Koupelnové studio brno

Zkuste i nákup online s vyzvednutím na prodejně SIKO Brno - Avion Shopping Park. Domluvte si schůzku s individuálním přístupem. Buďte sami svými architekty. Vytvořte si svůj projekt snů.


Vybere si opravdu každý.

Nábytek, skříňky a zrcadla skladem. Kouty, dveře, vaničky, žlaby. Naše koupelnové studio v Brně vám navrhne originální koupelnu jakou jste si vždy přáli. Mezi další služby například patří: zaměření koupelny, čištění koupelen, zakázkový koupelnový nábytek atd. Rádi Vás přivítáme v našem showroomu.


Máme zde nepřeberné množství obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení a doplňků. Při tvorbě našeho koupelnového studia jsme se inspirovali galerií.

Interiér aktualizujeme na základě aktuálních trendů ve světe koupelnového designu a máme k vidění také nejnovější produkty od výrobců sanity. Výběr a nákup z bezpečí domova. Mnohaleté zkušenosti s on-line výběrem bez návštěvy prodejny - stovky úspěšných realizací.


Využíváme video-prohlídky našich prodejen, fotky a videa produktů, fotografie realizací a mnoho dalšího. Přijďte se inspirovat do koupelnového studia v Brně - čeká tady na vás přes kompletně vybavených koupelen a odborníci, kteří vám vytvoří novou koupelnu. Načerpejte inspiraci, domluvte si schůzku a přijďte se poradit.


Dáváme si záležet na pochopení potřeb a přání našich zákazníků. Koupelny tvoříme srdcem. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. OBKLADY, DLAŽBA A SANITA.


PORADÍME I ZREALIZUJEME. Naše společnost se zabývá prodejem keramických obkladů a dlažby pro kompletní vybavení rodinných domů, sídel firem, průmyslových objektů a veřejných budov. Z naší nabídky si vybere opravdu každý.


Jsme největší online koupelnové studio , které nenabízí pouze prodej zboží, ale i užitečné články, návody, fotografie koupelen a rady při výběru správných koupelnových komponent.

Od naší konkurence se lišíme profesionálním zákaznickým servisem, který má za úkol pomoci s. Vážení obchodní přátelé, máte-li zájem o individuální přístup a poskytnutí komplexních informací, sjednejte si s námi schůzku. V rámci služeb koupelnového studia se TRASKO zaměřuje na komplexnost nabízených služeb od konzultace, zaměření na místě realizace, návrhu, vizualizace, dodávky materiálu až po instalaci a kompletní rekonstrukci bytového jádra. Naše specializované koupelnové studio vám nabídne nejen inspiraci, odborné poradenství, ale také kompletní služby pro rekonstrukci koupelny nebo zařízení nové koupelny. Nejsme žádní nováčci, působíme v oboru přes let a máme zkušenosti ze stovek projektů. D grafický návrh a profesionální řemeslníci.


Ručíme za kvalitu námi odvedené práce. Nabízíme kvalitní sanitu, obklady a dlažbu od řady předních tuzemských i zahraničních výrobců. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy.


Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky