pondělí 20. listopadu 2017

Koupelny ptáček ostrava

Ostrava - Koupelnové studio. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Navštivte naše pobočky!


Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor!

Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky nadále fungují v omezené provozní době, Instalatércentra mají pro velkoobchodní zákazníky nadále otevřeno a to včetně soboty, koupelnová studia poskytují nadále servis. Na našem koupelnovém studiu probíhá výprodej vzorků se slevou až ! Koupelny Ptáček , děláme koupelny , ve kterých se žije. Největší galerie koupelen v ČR. Voda, topení, plyn, obnovitelné zdroje.


Jsme předním prodejcem keramických obkladů, dlažeb a koupelnového vybavení v České republice. Poskytujeme kompletní služby od grafického návrhu až po dopravu včetně montáže doporučenými odbornými pracovníky.

Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Naše oddělení technické podpory prodeje pomůže s návrhem vytápění a větrání, specialisté na studiích s návrhem koupelny a odborný tým inženýrských sítí. Třinec - Instalatércentrum.


Naše nabídka zahrnuje nejen úplný sortiment z oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - KOUPELNY , ale také služby s tím spojené. Pokračováním v používání našich webových stránek souhlasíte s používáním souborů cookies. Keramické obklady do koupelny.


Svěží barvy i dekorace pro koupelnu. Prolistujte si kataspirace, vybírejte keramické obklady, které Vás budou těšit nejen na pohle ale i kvalitou na dlouhá léta. Nově v sortimentu obklady a dlažby. Kde koupelny , bytová jádra a kuchyně realizujeme ? Hledáte nejbližší pobočky KOUPELNY Ptáček v Moravskoslezském kraji?


Pokud si chcete lehce načrtnout, jak rozmístit v půdorysu koupelny její vybavení, využijte náš intuitivní 2D plánovač. Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. Ale nemusíte, všechno rádi a odborně naplánujeme s vámi.

Když budete mít na schůzku rozměry místnosti a vývody elektřiny či odpadů, umístění oken a dveří, půjde nám společně vše rychleji od ruky. Najväčšia predajná sieť voda, kúrenie, plyn, kúpeľne. Ponúkame celorepublikové pokrytie, veľkoobchodné pobočky s kompletným sortimentom TZB, samoobslužné predajne pre rýchly nákup a špecializované kúpeľňové štúdiá so vzorovými kúpeľňovými kójami. Události z KOUPELNY -CZ. Vážení zákazníci, dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o přijatých opatřeních v souvislosti s vládním opatřením.


Provoz e-shopu funguje standardně, avšak pro maximální ochranu Vašeho zdraví i zdraví našich zaměstnanců jsme se rozhodli přistoupit k následujícím. Renovace koupelny nebo kompletní rekonstrukce koupelny je díky naší službě Koupelna na klíč naprostou hračkou. Pokud koupelnu právě plánujete, poradíme vám s výběrem vhodných materiálů jako jsou obklady a dlažby do koupelny a vytvoříme 3D grafický návrh nebo Panorama 360°.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky