středa 22. listopadu 2017

Elektroměrový rozvaděč pilíř

Pro osazení do výklenku ve zdi. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Je určen pro usazení do volného terénu. Jistič není součástí rozvaděče.


Přístroje na elektroměrové.

Elektroměrový rozvaděč pro jeden dvoutarifní třífázový elektroměr pro měření do 40A. Instalace a zabudování elektroměrových skříní je možné jak do. Materiálové provedení je celoplastové z termosetu na pilířovém podstavci.


Vytvorenie prípojky pre budúci RD. Rozvaděč osazený na samostatném pilíři. This feature is not available right now. Please try again later. Pokud potřebujete elektroměrový rozvaděč , který je specifický a žádný z našich nabízených rozvaděčů Vám nevyhovuje, kontaktuje nás a my pro Vás vyrobíme rozvaděč na míru dle Vašich technických instrukcí.


ON, kompaktní pilíř , 1× dvousazbový, fáze, max.

A, materiál termoset, krytí IP 4 odolnost proti mechanickému rázu IK 1 jistič HDO 1P B 2. Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně COVID-1 jsme zavedli několik preventivních opatření platných od 16. Elektroměrové rozváděče a pilíře jsou určeny jako měřící zařízení pro měření spotřeby el. Jsou vhodné zejména pro rodinné domky, rekreační chaty, chalupy a pro výrobní objekty podnikatelské činnosti. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Celoplastový rozváděč a pilíř typu APZ je z termosetu (polyester, materiálové provedení – N).


Pláště rozváděčů a pilíře jsou shodné s rozváděči a pilíři pro použití v elektro. Liší se pouze označením (HUP). Vnitřní výzbroj rozváděče se dle jednotlivých provedení skládá z nastavitelných úchytů pro upevnění elektroměru a přijímače HDO, jističe přijímače HDO u dvousazbových rozváděčů, svorkovnice PEN a řadových svorek pro vývod. Vložil se rozvaděč , ten se chytl na pěnu, dala se poslední řada, vylila se, no a zase se čekalo. Doplním, že rozvaděč musí být umístěn tak, aby jeho spodní hrana byla nejméně metr nad hotovým terénem a střed elektroměru po té nebyl výše jak 7m nad terénem.


Námi dodávaný elektroměrový rozvaděč je připraven pro jednofázové i třífázové elektroměry. Každý elektroměrový rozvaděč splňuje připojovací. Takovýto elektroměrový rozvaděč je běžně určen pro měření do 40A, případně do 63A nebo 80A. Nejprodávanější elektroměrové skříně lze zakoupit v E-SHOPU. Upozorňujeme zákazníky, že vzhledem k nouzovému stavu v ČR se mohou vyskytnout problémy s přepravní službou.


Může tedy dojít k situaci, kdy budou přepravcem upřednostněny jiné zásilky a vaše zásilka může být dodána se zpožděním, či bude zásilka odložena na pobočce přepravce. ONuspořádání rozvaděče samostatnýuspořád.

Jedná se o nejběžnější typ rozvaděče. Skříně PER jsou certifikovány EZÚ Praha. V systému skříní AHVO jsou také v nabídce přípojkové skříně a plynoměrové skříně.


Co dělat pokud nejde elektroměrový rozvaděč udělat přesně dle zadání ČEZ? Lze připojit dvě měření jediným kabelem ze sloupu? Jakou vzdálenost odbočky k elektroměru bez jištění povoluje EON? Prodám nový plastový elektroměrový rozvaděč zn. DCK HOLOUBKOV,dvojtarifní ER 2s HDO(levný noční proud).


Mohu zaslat i dobírkou na adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky