neděle 19. listopadu 2017

Tefal ki170d40

Tefal ki170d40

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Praktický a pohodlný výrobok: litra vody: takáto kapacita bude postačovať pre celú rodinu Kanvica s antikorovou konštrukciou Skryté ohrevné teleso nemá priamy kontakt s vodou. Tefal KI 170Dod 2€ - Heureka. A víz gyorsabban melegszik és a könnyebb a készülék belsejének tisztítása Támogatott fedélnyitás.


Nerezová konvice až na l horké vody. Díky jejímu velkému objemu l uvaříte dostatek vody i pro velkou skupinu lidí. The lid of the kettle has an opening latch for maximum safety.


Stainless steel kettle. Features Water level indicator, Hidden spiral, Filter, Swivel base. Rated by users, average rating of 4. Grelnik vode iz nerjavnega jekla zagotavlja do l vroče vode.


Könnyen kezelhető és kényelmes: 7L liter víz: nagy űrtartalom az egész család örömére Rozsdamentes acél kannatest Rejtett fűtőpanel, nem érintkezik közvetlenül a vízzel. Spirála je z nerezové oceli a je zakrytá, což je velkou výhodou a prodlužuje životnost i funkčnost konvice. Voda sa zohrieva rýchlejšie a čistenie vnútra je jednoduchšie Automatické otváranie veka. Má vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám. Víko konvice je sklápěcí a uzamykatelné.


Její vodoznak je velký a oboustranný. Při zapnutí a vypnutí konvice se. Jej špirála je z nerezovej ocele a je zakrytá, čo je veľkou výhodou a predlžuje životnosť i funkčnosť kanvice. Má vyberateľný filter proti vápenatým usadeninám.


Veko kanvice je sklápacie a uzamykateľné. Jej vodoznak je veľký a obojstranný. The r emovable filter prevents calcium deposition, so you do not have to worry about any limescale or other dirt build up. Ketler od nerđajućeg čelika kapaciteta l. Kuhalo za vodu od nehrđajućeg čelika zapremine l. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Hasonlítsa össze az árakat! Seznamte se s novou inteligentní konvicí Express II inox, která je vybavena chytrými funkcemi pro skvělé přestávky na čaj! Moderná rýchlovarná kanvica od Tefalu, ktorá sa vďaka nerezovému spracovaniu a elegantnému vzhľadu hodí do každej modernej domácnosti či kancelárie. Jej objem predstavuje litra, takže naraz zvláda pripraviť veľké množstvo vriacej vody.


Tefal ki170d40

Vďaka jej veľkému objemu l uvaríte dostatok vody aj pre veľkú skupinu ľudí. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 9Kč s rychlým doručením.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. TEFAL KI170Dporovnaj ceny v obchodoch od 28. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky