úterý 7. listopadu 2017

Prodám tlakovou láhev co2

Lahev je plná a má novou tlakovou zkoušku na let, včetně protokolu. Hmotnost plné lahve cca 21kg. Tlaková lahev co(Oxid uhličitý) kg po atestu PLNÁ.


Prodám tlakovou lahev covčetně manometru, obsah lahve 20L. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů láhev co2. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Rozměry výška 4mm (4mm vč. demontovatelné ochranné klece), prů. Láhve mají novou tlakovou zkoušku, která je vyražena vedle výrobního čísla. U obou typů lahví je možné revizi periodicky obnovit. Ventil nefunkčí, láhev je prázdná! Prodám náplň (čisté CO) do tlakové lahve - bombičky pro Paintball.


Mohu také dodat plnící adaptér pro plnění paintballových bombiček a plnou tlakovou lahev s čistým COk plnění bombiček. Přes svátky normálně otevřeno. Provoz nepřerušen, naše prodejna je dnes 9. Zásilkovna v souvislosti s nákazou zrušila příjem hotovosti, balíček na dobírku lze zaplatit pouze kartou.

K vyzvednutí v Chrudimi. Tento návod by měl zmírnit strach lidí z používání tlakových lahví v akvaristice. Zpočátku může někomu přijít nápad mít v domě tlakovou láhev hrůzostrašný, tento článek by vám měl odpovědět na nejčastější dotazy týkající se používání CO setů a jednotlivých komponentů CO systémů. Láhev má novou tlakovou zkoušku. Neplatí se žádný nájem, pouze plnění.


V případě zaslání lahve poštou,hradí dopravu kupující, lahev možno zaslat pouze s ocelovým. Bezešvá ocelová tlaková lahev o objemu 20l s náplní kg kapalného oxidu uhličitého ( CO). Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou nádobu před roztržením při zvýšení tlaku.


Lahev o zkušebním tlaku 3bar je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem G¾. Lahve jsou určeny k výdejníkům, které vydávají perlivou vodu. Pro tlakovou lahev 6g je zapotřebí malý redukční ventil. S jednou 5kg lahví COvytlačíme cca padesátilitrových sudů. Před nákupem lahve COdoporučujeme nejdříve ověřit, zda-li ve svém okolí máte firmu, která Vám bude moci lahev plnit.


Jedná se zejména o některé staré hasící přístroje. Než koupíte nějakou tlakovou láhev z hasícího přístroje, podívejte se do tohoto dokumentu jestli se nejedná o typ, který už nebude možné naplnit! Je dodávána již naplněná. Membrána pojistného ventilu. KYSLÍKOVÁ LAHEV určená pro inhalaci kyslíku Opro dýchání na zlepšení dýchacích obtíží.


Je třeba klást důraz na to, abyste plněné tlakové lahve kupovali u spolehlivých prodejců, kteří dbají na správnou manipulaci s lahvemi, dodávané lahve mají platné tlakové zkoušky a pravidelně podstupují revize.

Díky své kapacitě se hodí hlavně do větších pěstebních prostorů a skleníků. Připojení je snadné a rychlé. COke sváření v ochranné atmosféře po atestu PLNÁ.


Lahev má novou tlakovou zkoušku,která platí dalších 10let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky