pondělí 13. listopadu 2017

Kruhová spodnice bazar

Oblečení - Kruhova spodnice bazar. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Krásné, NOVÉ, čistě bílé svatební šaty s vlečkou velikosti xs-m, ihned k dodání. Pod šaty není potřeba kruhová spodnice jsou takto nadýchané i bez ní (mají tylových vrstev) ale spodnička se pod ní dá vložit až kruhová. Zašlu klidně i poštou nebo osobní předání Havirov.


Kč: Průměr spodního kruhů 80cm. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Popis: Nová kruhová spodnička Nova kruhová spodnička Tato spodnička je vhodná pod většinu svatebních a společenských šatů. Nová nepoužitá,tří kruhová s tylem a na spod s krajkou,bílá. Vzadu na suchý zip nebo jde zavázat na mašli. Na cene sa vieme dohodnúť.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Prohlédněte si aktuální inzeráty venecek. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Každá nevěsta samozřejmě potřebuje na svou svatbu šaty, ale tím to ještě nekončí. Jejich nezbytným doplňkem bývá čast spodnice. Díky spodnici jsou šaty mnohem bohatší a vy vypadáte jako princezna. Inzerce na bazaru je zdarma.


Emmi Mariage s všitou podprsenkou, vel. Prodám svatební šaty zn. Seznamte se s našimi šaty osobně, věříme, že to bude láska na první pohled. Stroje - Kruhová ocel bazar.


Svatební kruhová spodnice SE-Barva: bílá, Vybraná velikost: L. Barva bílá nebo ivory (smetanová). Pružný pas, dostupné velikosti XS - 2XL. Dodací lhůta je 2-týdny. Délka spodnice je 1cm. Ostatní - Maskovaci sit bazar.


Na zadním díle je šněrování, kterým je možné doupravit šaty přímo na tělo. K tomu kruhová spodnice , pompadurka a krátký závoj. Možnost přijet vyzkoušet do Bohumína. Preferuji osobní odběr, ale je možno zaslat i poštou. Podobné inzeráty naleznete v kategorii.


Kruhová spodnička kruhy Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Bílé svatební šaty, nadýchané, pohodlné, jednou použité, korzetové, velikost 4 zkouška v Brně možná.


Vyčištěné v profi čistírně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky