úterý 21. listopadu 2017

Plechové krabičky brno

Tyto plechové krabičky jsou vhodné na sypaný čaj. Ideální dárek pro milovníky čaje. Standardní velikosti čtveratých plechovek jsou na 2 5 1a 2gramů.


V nabídce jsou i atypické rozměry a velikosti. K některým plechovkám nabízíme ve stejném dekoru i keramiku nebo porcelán - hrníčky, konvice, talířky či jiné.

Popis: Pro sběratele nabízím tyto plechové krabičky. Víc foto možno na mail. Nabízíme dárkové plechové dózy pro náplně: čaj, káva, pralinky a čokoláda, sušené plody. Dárková keramika a porcelán, hrnky, šálky, konvice. Luxusní svíčky, ubrousky nejen na decoupage.


Vyrobíme plechové reklamní předměty (podnos, pokladnička). Obaly s vlastním potiskem (logo) na alkohol, tabák, CD. Inzerát Staré plechové krabičky v okrese Brno -město, cena 100Kč, od Lenka.

Velká plechovka na kávu 20- Kč. Odběr v Brně nebo poštovné 4- platba IB. Popis: Nabízím k prodeji staré plechové krabičky , stav viz foto.


Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií. Plechové dózy a krabičky. Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,. Ihned KOUPIM za rozumnou cenu plechové traktory a přívěsy značky SVED viz foto. Stav nerozhoduje, klidně i nekompletni, nebo jen originální krabičky či prospekty a obrázky.


Jsem sběratel těchto traktoru! Krabičky a konstrukční díly. Konstrukční krabičky , Boxy. Pak navštivte darodějky. Sběratelské plechové krabičky (dózy) různé.


Ectes - Brno - Jihomoravský Kraj. Show on map How to get. Krásné krabičky a dózy vhodné pro uskladnění potravin, šperků, korálků, knoflíků, cukroví, kávy, čaje, svačiny.

Ozdobné plechové krabičky jsou vhodné také jako obal pro dárky všeho druhu. Dárkové dózy potěší svým obsahem i obalem. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Kontaktovat firmu - FARAO, spol. Odpočiňte si od vaření a nechte tyto starosti na nás. Vaříme pro vás vždy den předem. To proto, aby se k vám krabičky dostaly vždy včas a zajistili jsme maximální čerstvost pokrmů.


Brna nebo si je nechat dovést domů či do práce. Pro přípravu používáme konvektomaty (šetrné vaření s párou) nebo pánve s minimem olivového oleje. Nepoužíváme koření a vývary s glutamátem, minimalizujeme přidávání soli a tuků.


Jídla se šokově chladí (z 90°C na 2°C za méně než hodinu) a hermeticky balí do plastové krabičky. Receptury a technologické postupy. Jedna denní dávka 15- záloha.


Před servírováním jsou ještě krabičky znovu umyty v profesionálním mycím stroji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky