neděle 26. listopadu 2017

Kancelářský stůl bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám krátce použitou kancelářskou sestavu Hobis, použitelnou do recepce, obchodu či jako pracovní set. Obsahuje rohový stůl , nástavbu na stůl , dvě skříňky s dvířky, doplňkový oblouk ke stolu. Bazar kancelářského nábytku nabízí kvalitní kancelářský nábytek světových výrobců.


Kancelářský nábytek se slevou v dobrém stavu ve velkém množství. Novum - použitý, v dobrém stavu. Nabízím kancelářský stůl (SCONTO), stůl je široký 250cm, půlkruh, který tvoří přístavbu a je tvořen dvěma čtvrtkruhy má poloměr 1cm.


Hledáte kancelářský stůl ? Nebo chcete koupit kancelářský stůl levně? Vybere si opravdu každý. Nabízíme použité kancelářské, psací a konferenční stoly v dobrém stavu. V nabídce jsou zejména kancelářské stoly značek Steelcase, Hobis, Techo, Hruška a další. Nábytek je nedílnou součástí našeho života a na českém trhu je k výběru veliké množství druhů, materiálů a barev.


Kancelářský stůl bazar

Záleží jen na nás, v jakém stylu si chceme zařídit byt, dům, chatu nebo kancelář. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nechte se inspirovat a vyberte si kancelářský nábytek pro Vaši domácí kancelář od psacích stolů, komo či regálů až k pohodlným kancelářským židlím a úschovným kontejnerům.


Sestavte si tak prostor plný ergonomie, kde se i práce stane Vaším koníčkem. Dům a zahrada - Kancelarsky stul bazar. Koupím nábytek s chromovanou trubkou, zdobený nábytek, gauče, sofa, křesla, stoly. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Málo používaný - jako nový.


Kancelářský stůl bazar

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodám nový krásný psací stůl rohový, zabalený. Hlavní předností je široká nabídka typových prvků, jež jsou skladem k rychlému dodání.


Kvalitní kancelářský nábytek Hobis české výroby. Vybavujete si kancelář či domácí pracovnu? Prozkoumejte naši nabídku kancelářského nábytku - nabízíme celé kancelářské sestavy, které většinou zahrnují set stolů, skříněk, kontejnerů na dokumenty nebo klasických skříní Můžete si však vybrat také zvlášť pracovní či PC stůl , regály či další nástavce a doplňky.


Kancelářský stůl bazar

Celková délka stolu vč. Používaný, ale ve velmi dobrém stavu. Stůl Visio 1x cm. Kč: stůl 1x včetně zásuvkového kontejneru , stůl 1x včetně zásuvkového kontejneru, police. Bazar s nábytkem Stoly KANCELÁŘSKÝ , JÍDELNÍ , JEDNACÍ STŮL (STOLY), Praha.


Měl by jak umožnit zdravé sezení při práci, tak pro ni poskytnout dost prostoru a působit přitom reprezentativně. I když takový stůl nemusí být úplně lehké najít, u nás to nebude žádný problém. Moderní styl, klasický a vintage. Express dodání do h. Prodám kancelářský stůl včetně zásuvkového uzamykatelného kontejneru a koženého křesla. Psací kancelářský stůl , s policemi.


Původní cena včetně polic okolo 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky