pátek 3. listopadu 2017

Plechové dárkové krabičky

Vyrobíme vám plechové dózy dle vašich představ. Můžete je použít jako obal na potraviny, lahve, čaj, kávu, sušenky, bonbony, papírové kapesníčky a další. Rádi vyrobíme také pokladničky, obaly na pastelky, plechová pouzdra a další krabičky , které potřebujete.


Plechové dózy a krabičky. Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií.

Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,. Tyto plechové krabičky jsou vhodné na sypaný čaj. Ideální dárek pro milovníky čaje. Standardní velikosti čtveratých plechovek jsou na 2 5 1a 2gramů. V nabídce jsou i atypické rozměry a velikosti.


K některým plechovkám nabízíme ve stejném dekoru i keramiku nebo porcelán - hrníčky, konvice, talířky či jiné. Některé plechové dózy se dokonce mohou používat na úschovu léků. Vyrábíme krabičky v exkluzivním designu a.

Nabízíme široký výběr plechových krabiček a dóz pro reklamní účely. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete k. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Pokud si na ozdobné balení dárků příliš nepotrpíte, řešením je pro vás ozdobná krabička na dárek nebo dárková taštička, kterou stačí po vložení dárku již jen zalepit ozdobnou samolepkou nebo převázat stužkou. Tato rybička patří mezi kapesní nože, které jsou ručně malované a zdobené.


Rybička je vložena do plechové dárkové krabičky a je opatřena ozdobnou karabinkou. Každý ručně malovaný nůž se stává skutečným originálem a jeho barevná perstrosť vyvolává v každém z nás krásné vzpomínky na dětství. Nabízíme dárkové plechové dózy pro náplně: čaj, káva, pralinky a čokoláda, sušené plody. Dárková keramika a porcelán, hrnky, šálky, konvice. Luxusní svíčky, ubrousky nejen na decoupage.


Obaly s vlastním potiskem (logo) na alkohol, tabák, CD. Kartonové krabice a boxy z vlnité lepenky. Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy, obaly a krabičky. Zakázková výroba krabic.


Krásné krabičky a dózy vhodné pro uskladnění potravin, šperků, korálků, knoflíků, cukroví, kávy, čaje, svačiny. Ozdobné plechové krabičky jsou vhodné také jako obal pro dárky všeho druhu.

Retro plechové krabičky. Lékárnička je skladná a má velmi pěkný a elegantní design. Nabízíme také balónky, ozdoby na oslavy, velikonoce či vánoce, svíčky, školní a kancelářské potřeby. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Podívejte se na další nápady na téma Dárky a Tašky. Naše dárkové plechové krabičky jsou moderního vzhledu s praktickým použitím pro uložení či zabalení různých předmětů či dárků. Povrch plechové dózy Vám na zakázku potiskneme logem nebo reklamním motivem.


Ihned KOUPIM za rozumnou cenu plechové traktory a přívěsy značky SVED viz foto. Reklamní a dárkové plechovky s logem vaší firmy. Stav nerozhoduje, klidně i nekompletni, nebo jen originální krabičky či prospekty a obrázky.


Jsem sběratel těchto traktoru!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky