úterý 21. listopadu 2017

Nahřívací polštářek pohanka

Pohanka se nedrolí ani nepráší a to po řadu let. Například na bolavé bříško u miminek, bolavé klouby, při bolestivé menstruaci, migréně, ztuhlých svalech, atd. Nebo když v zimě potřebujete rychle zahřát prokřehlé prsty. Tyhle malé zázraky sice seženete v obchodě, ale věřte, že sami si je vyrobíte za zlomek ceny. A nezabere vám to víc než pár minut!


Ujistěte se, že otočný talíř mikrovlnné trouby se po vložení polštářku volně otáčí. Dodržujte stanovený postup nahřívání v mikrovlnné troubě ( max. min na 700W! ). Nenechávejte polštářek v době nahřívání bez dozoru. Dále nabízíme nahřívací polštářky třešňové.


Výhodou třešňových pecek je, že. NAHŘÍVACÍ POLŠTÁŘEK s mořskou solí a jalovcem. Je vhodný na uvolnění ztuhlých svalů, prohřátí ledvin, nebo uvolnění rýmy. Nabízíme polštářky s pohankovou náplní ve více variantách : pouze pohankové slupky, pohankové slupky s levandulí, pohankové slupky s mátou nebo směsí bylin. Budete potřebovat: Zbytek látky – velikost se odvíjí od toho, jak velký polštářek budete chtít.


Nahřívací polštářek pohanka

Pohankové polštářky hřejivé a mikromasážní. Nám dnes postačí látky o velikosti × cm. Myslete ale na to, že polštářek nesmí být příliš velký. Nahřávací pohankový polštářek na bedra s tunýlky, opatřen barevným potahem. Hedush nahřívací polštářek ŘÍŠE SNŮ.


Hodnocení produktu:. Vítejte v našem obchodě. Již let pro Vás šijeme a prodáváme zdravotní polštáře na krční páteř, antidekubitní a polohovací pomůcky, pohankové polštáře a kojící polštáře. Díky pšenici vydrží po nahřátí dlouho, levandule pak vše.


Náplní polštářku jsou pohankové slupky. Nahřívací bederní pohankový polštářek 50x30cm. Ty pak opět doplní bylinky, polštářek provoní a zvýrazní jeho prospěšné účinky.


Bederní pás s peckami vám pomůže při bolestech bederní páteře. Díky variabilnímu upevnění pomocí suchých zipů se přizpůsobí každé postavě. Potíže s bolestmi bederní pá. Univerzální nahřívací a chladící polštářek 25- Kč. Samonahřívací polštářek s kapradím 25- Kč.


Podlouhlý polštářek Cervico je jako zrozený pro vřelá objetí. Hřejivý šál vám skvěle padne kolem krk. Polštářek Lávovýdle rozměru: 10- Kč až 50- Kč.


Před spaním si jej můžete nahřívat na topení či v troubě a skvěle se tvaruje pod hlavou, čímž překonává i konvenční polštáře s paměťovou pěnou. Zejména u dříve narozených osob dochází ke. Dá se použít na jakoukoli část těla. Výborný i jen pro relaxaci. Povlak lze snadno sundat a vyprat (ručně na st.).


Nahřívací polštářek pohanka

Náplň polštářku - pohankové slupky. Máte doma nahřívací polštářek ? Tento polštářek je skvělým pomocníkem na bolavé svaly, klouby či krční páteř. Můžete vypárat kousek švu, slupky vysypat, povlak vyprat a potom slupky vrátit do povlaku a zašít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky