pátek 3. listopadu 2017

Lahev co2 6kg

Dodáváme včetně náplně 6kg. Plná tlaková lahev 5kg s potravinářským CO2. Pouze osobní odběr (odběr nutno dohodnout předem)! Naše lahve měníme za plné.


Nabízím 6kg tlakovou lahev na Co(plná).

Tento rok provedena tlaková zkouška a kompletní revize. K vyzvednutí v Chrudimi. Rozměry: průměr 14cm, výška 79cm (bez kloboučku) Informace: tel. Lahev o zkušebním tlaku 3bar je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem G¾. Bezešvá ocelová tlaková lahev o objemu s náplní kg kapalného oxidu uhličitého ( CO).


Požadavky na přepravu jinou přepravu nemohou být. Lahvový ventil obsahuje.

Dále zajišťujeme periodické zkoušky lahví na CO, přestavby a prodej nových lahví na CO2. Používá se ke sváření v ochranné atmosféře. Tlakové láhve na COnabízíme v různých vyhotoveních. Tyto CObombičky jsou při koupi již plné a pro běžné paintballové zbraně je možné.


Tlaková lahev je z odolné bezešvé oceli, včetně náplně čistého potravinářského CO! Díky své kapacitě se hodí hlavně do větších pěstebních prostorů a skleníků. Tlaková láhev o celkové hmotnosti cca kg obsahuje kg oxidu uhličitého.


Láhev lze také jen pronajmout, cena pronájmu je 190Kč bez DPH, fakturace se provádí vždy do konce kalendářního roku. Z legislativních důvodů není možné tlakové láhve, zvláště pak ty určené k potravinářským účelům, prodávat. Láhve procházejí pravidelnou revizí a před doplněním jsou čištěny.


Soda Stream SPIRIT výrobník perivé vody v barvě stydlivě růžová, zásobník COplynu, láhev 0. Fuse bílo černá a dvě skleničky. Soda stream s doplňky, použito asi jen 3x. Do klasického litrového hasícího přístroje, vám v plnírně natankují kg kapalného CO2.


Z jednoho kg kapalného COse uvolní cca 5litrů plynného CO2.

Pro výrobu perlivé vody. Cena je za měsíční pronájem láhve, kterou pak u nás jen měníte prázdnou za plnou. Měrná jednotka (MJ) Základní cena za MJ? Ještě jste se nepřihlásili? E-shop zobrazuje základní ceny.


To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Oficiální plnírna nenaplní lahev s prošlou tlakovou zkouškou a nikdo neotestuje lahev starší 40roků.


Pak je možné takovou prošlou lahev naplnit jen pokoutně. COGas Cylinders 6kg Our 6Kg gas bottles are new and ready to use straight out of the box.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky