čtvrtek 9. listopadu 2017

Strongbow příchutě

No přece se ciderem Strongbow Dark Fruit! Nic tak nepodtrhne intenzivní chuť žebírek jako černý rybíz s ostružinami. Připravte si jehněčí žebírka po provensálsku.


Pečte je s najemno nasekanou čerstvou petrželovou natí, tymiánem a rozmarýnem. Tip: Podávejte s omáčkou ze cideru Strongbow Dark Fruit! Strongbow (druhy a příchutě mohou být kombinovány), získá od obsluhy provozovny stírací los.


K nákupu libovolných dvou ciderů Strongbow získá Účastník vždy pouze jeden stírací los. Tři příchutě cideru se budou prodávat jak v on-trade, tak v off-trade kanálech. Heinekenu Jiří Hauptmann si.


Jablko, bezový květ a červené lesní ovoce. Původně britský cider, neboli zkvašený jablečný mošt s procenty alkoholu, se prodává už na světových trzích a ročně se jej vyrobí tři miliony hektolitrů. Další dvě příchutě Strongbow Elderflower a Strongbow Red Berries ji těsně následují.


Výrobek byl vložen do databáze již v minulosti, proto se údaje nemusí shodovat s aktuální podobou. Zjistili jste, že má jiné složení? Své příznivce má jak v. Strongbow společnosti HEINEKEN se na českém trhu stal lídrem v kategorii ciderů, protože mu patří už více než polovina tržního podílu v obchodech.


Nejvíce si čeští konzumenti oblíbili příchuť Gold Apple (což platí i celosvětově), další dvě příchutě jsou v těsném závěsu. Denní spotřeba Strongbow v ČR. STRONGBOW CIDER - různé příchutě. Ovocná red berries, Elderflower s bezinkou PINK DRINK. Na český trh přichází Strongbow v příchutích Gold Apple, Red Berries a Elderflower (jablko, maliny a bezový květ), které podle brand manažera vyšly nejlépe ve spotřebitelských testech.


Cidr (zkvašená jablečná šťáva z koncentrátu) pasterizovaný. Stále nové cidery se snaží oslovit Čechy, kteří si zvykají tento nápoj pít a jsou otevření zkoušet nové značky a příchutě. Cider Strongbow gold 44l.


Strongbow je celosvětově jednička, ve světě je výrazně nejprodávanější značkou s velkým odstupem před konkurencí. Jeho kvalita je navíc potvrzena i nejrůznějšími oceněními. Příchutě Strongbow - Gold Apple, Red Berries a Elderflower. Další z řady průmyslově vyráběných ciderů je Strongbow.


Jsou k dostání v 330ml lahvičkách a 400ml plechovkách. Jsou základní příchutě , jablečný, červeno-ovocný, bezový pro ČR a medový pro SR. Prodávají se v pěti příchutích: Strongbow Gold Apple, Strongbow Elderflower, Strongbow Red Berries, Strongbow Honey aStrongbow Dark Fruit.


Free Shipping Available. Looking For Strongbow ? Strongbow se na českém trhu stal lídrem v kategorii ciderů, protože mu patří už více než polovina tržního podílu v obchodech, řekla za firmu Jana Pikardová. Když jsem byla malá, milovala jsem obyčejné české nanuky a chorvatské zmrzlinárny.


Vanilková byla má oblíbená klasika, ale ráda jsem vždycky zkoušela i nové příchutě. Malinová, ostružinová nebo. Značka Strongbow se stala na českém trhu lídrem v kategorii ciderů, patří mu více než polovina tržního podílu v obchodech.


Strongbow , jednička na světovém trhu v kategorii ciderů, představuje marketingovou kampaň, kterou ztvárňuje atraktivní ikona Mr. K vidění je jak v televizi, tak na venkovních plochách, v tištěných médiích, kině ale i online prostředí. Osobní setkání pak Strongbow nabízí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky