úterý 28. listopadu 2017

Pokojový termostat s týdenním programem ts101 návod

Pokojový termostat s týdenním programem EURO-1slouží pro regulaci a udržování nastavené teploty v jakémkoli prostoru. Programovatelný termostat s týdenním programem TS-1Obj. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši d ůvěru a za nákup pokojového termostatu TS-10. Tento návod k obsluze je sou částí výrobku. Jestliže výrobek p ředáte jiným osobám.


Umožňuje nastavení jednoho z dvaceti programů na každý den zvlášť v týdenním intervalu. TEPLOTY S T¯DENNÍM PROGRAMEM DODÁVÁ: NÁVOD K OBSLUZE. Manuální pouÏívání Teplotní mód MÛÏeme vidût a na d. Jak se termostat vypíná. Vlastnosti a funkce: Programy je možné nastav.


Termostat Conrad pokojový s týdenním programem TS-1, bílá. Univerzální pokojový termostat je určen pro klimatizační přístroje a topidla s týdenním programem. Můžete si nastavit denní nebo noční teplotu mezi až 30°C. Návod na montáž a obsluhu.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Pro regulaci a udržování nastavené teploty v jakémkoli prostoru. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Bude Vaší rodině sloužit po léta a výrazně sníží Vaše náklady na energii. Specialisté na ventilátory, svítidla a elektromateriál. Kvalitní termostat nové konstrukce jež vychází z osvědčeného a oblíbeného termostatu EURO-101.


Týdenní prostorový termostat s možností připojení 16A relé a externího čidla. Drátový pokojový termostat s denním nebo týdenním programem. SVÍTIDLA Bodovky LED panely LED bodovky Bodovky do sádrokartonu pevné Bodovky do podhledu výklopné Bodovky do koupelny Skleněné bodovky Patice Osvětlení kuchyňské linky LED osvět. Je určený pro regulaci a udržování nastavené teploty v jakémkoli prostoru. Mezi jeho přednosti lze zařadit především vysoká přesnost měřené teploty 1°C, což umožňuje.


Na přijímači AC-1s dotykovým displejem AC-100LCD je možné nastavit pro daný kanál týdenní program a uložit jej do termostatu. Ten se poté chová jako programovatelný termostat s týdenním programem. Týdenní program však není možné nastavovat přímo na termostatu, pouze z displeje AC-100LCD.


EMOS T(2) Přidat do porovnání. Watts V- pokojový termostat. TP-83N je bezdrátový programovatelný pokojový termostat s týdenním topným programem.


Bezdrátový pokojový termostat s týdenním programem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky