středa 8. listopadu 2017

Kryt na studnu

Okrasný kryt studny je osazen dřevěnou mříží, která zabrání pádu většího předmětu do studny. Tato mříž je odnímatelná. Základna krytu studny je ve tvaru osmiúhelníku. Na výběr jsou různé barvy a velikosti krytů studny. Možnost výroby jakéhokoli rozměru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek.


Prefabetón Diviaky – tradičný slovenský výrobca betónových skruží, studničných skruží a. Kč , Podivín viko, poklop na studnu , betonovy , prumer 1viko, poklop na studnu , betonovy. Dobrý den, chci se zeptat jakou barvu použít na betonový kryt od studny. Používají se jako krycí desky na betonové.


Kovaná kopule na studnu. Drevený poklop na studňu alebo šachtu vyrobíme aj na mieru podľa tvaru, či priemeru, aký potrebujete.

V prípade potreby može byť poklop aj s petlicou na zamykanie. Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kvalitních plastových poklopů z konstrukčního polypropylenu. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Zákrytu studny věnujte zvýšenou pozornost. Poklopy na studny a jejich sedla.


Většina z nás ví, že studny musí být opatřeny krytem. Ovšem také mnoho z nás se domnívá, že riziko pádu našeho oblíbeného domácího mazlíčka do studny, je tím jediným důvodem proč studny zakrýváme. Kryt na studny host - xxx. Tento příspěvek (zjistit adresu) Dobrý den. Jímky na dešťovou vodu vám opatříme prostupy dle požadavků a to zdarma!


Doprava zdarma po celé České republice! Webové stránky vyrobila reklamní agentura Altrodesign. A samozřejmě stále oblíbenější kompozitní poklopy na šachty či kryty na studnu , na septiky, vodoměrné šachty. Ty Vám žádný zloděj neukradne, protože nejdou zpeněžit ve sběrně surovin.


Tyto poklopy jsou datapropustné, nehořlavé, vodotěsné, pachotěsné, mají atest na pitnou vodu. K samotnému krytu na studnu si lze přiobjednat také praktický kryt , který zajistí, aby do studny nepadalo listí nebo jiný nepořádek. Seschlému listí a dalším nežádoucím předmětům brání ve.


Některé zahrady mají svoji vlastní studnu a díky čerpadlu už není třeba používat starou pumpu či rumpál.

Ani skruž studně není nutno skrývat. Naopak, udělejte z ní výrazný dekorační prvek! Pumpy a studně na zahradě už ani nemusí být funkční, a přesto se sem hodí.


Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty, studne a iné jímkové objekty, ktoré je potrebné priebežne otvárať a zatvárať sme pristúpili aj k výrobe plastových poklopov. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé.


R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony), podstavce pod značky, zpomalovací prahy, poklopy nebo kabelové mosty.


Nepronikne ani mravenec ani voda a přitom to dýchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky