pondělí 6. listopadu 2017

Absorpční podložky 60x90

Inkontinenční podložky s velikostí 60xcm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Jednorázové podložky k ochraně lůžka a ložního prádla při inkontinenci. Podložky absorpční Molinea Plus 60x90cm 30ks.


Savé jádro se skládá z kombinace absorbentu (SAP) a kvalitní celulózy. Pokud je pokožka intenzivně namáhána inkontinencí, doporučujeme navíc speciální kosmetiku. Nabízíme inkontinenční podložky v několika velikostech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Svrchní savá vrstva absorbuje moč, spodní nepropustná vrstva zabraňuje prosáknutí do ložního prádla a matrace.


Lze je použít i při potížích s únikem stolice, k dostání jsou v různých rozměrech. S oblibou je kupují také pejskaři pro své miláčky. Rozlišujeme podložky se záložkami a bez záložek.


Chrániče na matrace) Hodnocení produktu:. TENA Bed - podložka 60xOchranná pomůcka pro lůžka a židle proti náhlému úniku moči se zvýšenou absorpční kapacitou a měkkým povrchem příjemným k pokožce. Doporučený odběr balení KS. Cena za balení KS podložek.


Abri Soft inkontinenční podložky ks 60x90. Slouží především jako ochrana čalouněného nábytku a postelí. Vysoké absorpční schopnosti podložek jsou zajištěny díky absorpčnímu jádru z celulózy, jehož celý povrch je potažen netkanou textilií. Spodní strana podložky je pokryta neprodyšnou a neklouzavou fólií, díky níž nedochází k prosakování moči do lůžka a zároveň po lůžku neklouže. Absorpční podložky pro inkontinentní pacienty.


Extra savé jádro z několika vrstev hedvábného papíru a buničiny odvede vlhkost rovnoměrně po celém pov. O značce Hartmann-Rico. Společnost HARTMANN-RICO a. Nedobrovolné úniky moči si žádají zvýšenou pozornost v oblasti hygieny. K ní patří také absorpční podložky a textilie, které se hodí k ochraně matrace.


POZOR Přepravní společnosti omezily či zastavily příjem hotových peněz. Z tohoto důvodu dočasně přijímáme objednávky pouze s formou úhrady platební kartou při převzetí zboží, nebo formou zálohové platby. Zachycují možný zápach z vlhkosti. Vhodné do domácnosti pro zvířátka.


Při výběru produktů si dejte pozor na velikost savé plochy u inkontinenční podložky , je to na výrobku vždy uvedeno. V některých případech, zvláště u celolůžkových podložek, je savá část umístěna pouze ve středu podložky. Seni Soft BASIC podložky absorpční 60x60cm 10ks. Zdravotnické prostředky. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. PODLOŽKY ABSORPČNÍ DEPEND LARGE 60X90CM 10KS - Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení. Díky tomu jsou jednorázové podložky MonPeri vysoce absorpční , hygienické a zaručují komfortní pocit sucha po celý den.


Tak je stabilita podložky na lůžku maximální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky