pondělí 2. října 2017

Krbová kamna s teplovodním výměníkem

Vybraná krbová kamna s teplovodním výměníkem od známých značek disponují terciárním spalováním, které opět zvyšuje efektivnost spalovacího procesu. Sekundární a terciální systém v krbových kamnech s výměníkem šetří dřevo pelety i celkové náklady na vytápění domu. Krbová kamna - s teplovodním výměníkem.


Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. U vybraných kamen s teplovodním výměníkem je použita tzv.

Klapka slouží pro snadnější roztopení kamen, kdy je voda ve výměníku studená. Otevřením klapky se uvolní jednodušší cesta pro spaliny, které by jinak prostupovaly studeným výměníkem , což by mělo za následek rosení výměníku a jeho následné dehtování. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Teplovodní krbová kamna za super cenu. Diskuse, recenze a videa.


Vyberte si kamna Prity s výměníkem , kamna Prity s troubou nebo klasická teplovzdušná levná krbová kamna Prity. Proporce kamen i estetika hoření zůstávají plnohodnotně zachovány, navíc je ohříván otopný teplovodní systém domu.

Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu. Díky hořícímu ohni krbová kamna s výměníkem slouží jako pomocný nebo hlavní zdroj teplé vody do radiátorů, bojleru nebo akumulační nádrže. Kamna s výměníkem lze navíc velmi jednoduše nainstalovat, případně naopak výměník odstranit a vývod zaslepit. Snížení spotřeby paliva, které je nutné dopravit do místnosti s kamny, k tomuto způsobu vytápění přivedlo další zájemce se společným přáním. Když už zatopí, tak ať je teplo v celém domě.


Proto na scénu velmi intenzívně vstoupily teplovodní vložky do krbů a krbová kamna s integrovaným teplovodním výměníkem. Hledáte kvalitní krbová kamna , která spolehlivě vytopí celý Váš dům? Pak právě kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem jsou ideálním řešením pro Vás, jelikož je lze bez problému připojit ke stávajícímu otopnému systému, tedy k topným tělesům nebo zásobníkovému ohřívači vody. Navíc díky kachlovému obložení nabízejí tato kamna skvělou.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. W, Výměník, ocelová, 1mm, 7m cm. Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Výkon v rozmezí 5-1kW, možnost napojení na externí přívod vzduchu, účinnost spalování.


Nespokojenost s účty za topení je nejčastějším důvodem, proč se začít poohlížet po levnější variantě. Pokud si totiž pořídíte krbová kamna Prity s teplovodním výměníkem a troubou, budete si moci takto připravit obě večeři či moučník, aniž byste museli zbytečně utrácet za další energie v domě.

Navíc jsou vybavena účinným teplovodním výměníkem , který může přebytkovým teplem ohřívat teplou užitkovou vodu nebo vodu v otopném systému. Krbové vložky s teplovodním výměníkem umožňují vytápět místnost pomocí krbu a díky teplovodnímu výměníku mohou ohřívat užitkovou vodu do radiátorů nebo do akumulační nádrže. V naší nabídce naleznete různé rozměry krbových vložek s teplovodním výměníkem o různém výkonu.


Mají vysokou účinnost a nízké emise. Při jejich koupi se ptejte nejen na výkon, ale také na emisní třídu. Nová krbová kamna nyní musí splňovat minimálně třetí emisní třídu, a pokud vám někdo nabídne kamna první a druhé emisní třídy, běžte okamžitě.


Výkon kamen s teplovodním výměníkem rozdělujeme na výkon „do vzduchu“ (výkon, který kamna předávají do prostoru, ve kterém jsou umístěna) a výkon „do vody“ (výkon, který zajistí teplovodní výměník a předá jej do systému topení). Přesné dimenzování výkonu kamen do vzduchu i do vody je velmi důležité. Kamna GUČA LAVA THERMO - s teplovodním výměníkem. Litinová sálavá kamna LAVA THERMO s teplovodním výměníkem jsou robustním výrobkem se systémem dvojího spalování – CB, který se vyznačuje vysokým výkonem a účinností.


Vítáme Vás v našem obchodě, který nabízí krbová kamna , krbová kamna s teplovodním výměníkem , krbové vložky také s možností provedení s teplovodním výměníkem , kotle na tuhá paliva, peletová kamna a příslušenství. V našem obchodě preferujeme značku Prity, kamna bulharského výroce, která nabízí výborný poměr výkon-cena. V našem internetovém obchodě nabízíme krbová kamna , krbová kamna s teplovodním výměníkem , krbové vložky také s možností provedení s teplovodním výměníkem , kotle na tuhá paliva, peletová kamna a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky