úterý 1. srpna 2017

Plnění lahví co2 ostrava

Plnění lahví , kyvet a bomiček CO2. Prodej nových lahví na CO2. Provádíme plnění lahví , kyvet a bomiček CO2.


Dále zajišťujeme periodické zkoušky lahví na CO, přestavby a prodej nových lahví na CO2. Plníme i jiné objedmy tlakových lahví. Při vlastním odvozu sleva na každou tlakovou lahev Kč včetně DPH.

Ceny tlakových lahví jsou bez DPH. Rovněž se zabýváme prodejem ocelových tlakových láhví na oxid uhličitý ( CO) pro potravinářství. V areálu střediska SERVIS společnosti VÍTKOVICE HTB a. Ostravě provádíme plnění ocelových lahví oxidem uhličitým a stlačeným vzduchem.


Mají produkt plnění Cos dopravou tam a zpět, kdy si k Vám pro láhev přijede DPD a za tři dny Vám doveze láhev naplněnou zpět. Platí se až při dodání naplněné láhve! Když zítra nepochodím v České Lípě, tak vemu u BOMBICKY ještě jednu láhev s Cona výměnu a budu to řešit tak, že budu láhve jen točit.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Pro snadnější nalezení plnírny COlahví pro akvaristiku jsem vytvořil i mapu s plnírnami. Podle názvu si pak dole v tabulce můžete zjistit víc informací. Postupně budou přidávány další plnírny v Česku i na Slovensku. Všechny údaje byly vloženy se souhlasem plnírny, případně na vlastní žádost plnírny.


Kompletní servis a opravy nádob. Periodické tlakové zkoušky nádob. Nová povrchová úprava, opravy ventilů tlakových nádob. Doprava, rozvoz láhví CO dle dohody.


U obou typů lahví je možné revizi periodicky obnovit. Naše firma sídlí ve městě Praha a hlavní oblastí jejího působení je požární ochrana. V rámci našeho zaměření se specializujeme na požární bezpečnost, hasicí přístroje, hydranty a provádíme plnění CO2. Nabízíme plnění technických plynů. Dodáváme i maloodběratelům.


Všechny uvedené firmy jsem obvolal a položil jim několik dotazů. Seznam plníren COpro akvaristiku v ČR a SK: surpanblog. Po individuální domluvě je možné provést plnění i mimo standardní pracovní dobu. Lahve pro plnění CO musí splňovat zákonné podmínky, další informace viz.


V rámci komplexní nabídky je pro zákazníky k dispozici také prodej a krátkodobý i dlouhodobý nájem tlakových lahví.

Technické plyny, výměna lahví CO, svařovací technika. Olomouc, Ostrava , Prostějov, Otrokovice. Dal som si aj vybrať trubku, tak mi spravili aj tlakovú skúšku na rokov za euro.


Koupíte u nás všechny velikosti lahví , plnění technickými plyny provádíme za bezkonkurenčně nízké ceny. Lahve jsou osazeny standartním ventilem pro připojení standartního redukčního ventilu N2. Tlakové lahve jsou vyrobeny v souladu s předepsanými normami.


Firmy a firemní pobočky v okrese Mělník zaměřených na plnění COlahví. Přidejte Vaši firmu do firemních katalogů Česko-Katalog a zviditelněte také Vaši firmu v okrese Mělník. Výměna lahví COVzhledem k rostoucímu zájmu našich zákazníků jsme se rozhodli pro zavedení specializované služby – výměnu lahví COkus za kus.


Novým zákazníkům nabízíme možnost si první lahev snadno zakoupit. CO, sifonové a šlehačkové bombičky, sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky