pondělí 28. srpna 2017

Mozaika skleněná

Nabízíme kvalitní skleněné, keramické, kamenné, kovové a další mozaiky za nejlepší ceny na internetu. Skleněné, keramické či kamenné mozaiky nabízejí designové řešení obkladů v interiéru i exteriéru. Originální kuchyně, koupelny aj. Kromě různých materiálů Vám také nabízíme různé velikosti a širokou škálu barev.


Inspirujte se naší nabídkou.

Na výběr naleznete více jak stovku různých mozaiek z mnoha materiálů. Námi nabízená mozaika se dá použít do jakéhokoliv interiéru a zkrášlí vaše prostory. Dovozce výtvarných potřeb a velkoobchodní prodej,. Skleněná mozaika je vyrobena ze skleněných oblázků nebo střípků, nabízí však méně barevných variant a velikostí.


Sortiment mozaiky neustále dopĺňame a obmieňame. Kamenná mozaika s hrúbkou mm lepená na sieť, kombinovaná so sklom alebo kovovými dielikmi, čo rozširuje možnosti jej uplatnenia. Novinka, skleněná mozaika , lesklá, hladké sklo s glittrem (třpytem).


Malovaná skleněná mozaika vytvoří ve vašem interiéru zcela originální atmosféru.

Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Pokud se vám zdá jednobarevná skleněná mozaika příliš fádní, vyberte si z kolekce PEARL - perleťová mozaika. Perleťový povrch této skleněné mozaiky vytváří na světle zajímavé duhové odlesky.


Dodá vaší koupelně, sauně, kuchyni nebo wellness zajímavý a luxusní vzhled. Také u této mozaiky nabízíme nízké ceny. FIN Keramická mozaika černá KOLEČKA Černá Mat kolečka prům. Mozaika Rako Color Two červená.


Vyberte si svou barevnost a vyskládejte si vlastní dekor. Speciálně pro bazény a wellness centra byly navrženy bazénové mozaiky v různých barevných provedeních. Bazénová mozaika je vytvořena z drceného skla a lepená na silikonové síťce.


Pro obložení kulatých objektů se skvěle hodí mozaika. Nemusí hrát všemi barvami, skvěle vypadá i jednobarevná skleněná mozaika. Nabízíme jednobarevné skleněné mozaiky v různých provedeních.


Velikost čtverečku 20x20mm.

Tloušťka mozaiky je mm. Vhodná do wellness, saun, bazénů, ale také jako dekorační prvek do koupelen nebo obklad za kuchyňskou link. Detail produktu Do obchodu. Krátký spot ze skládání naší oblíbené mozaiky Leknín.


Vytváříme závěsné skleněné obrazy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Osvetlenie stolné lampy Stojacie lampy Lustre Darčekové poukážky Menu.


Večerní skleněná mozaika Marie Bezuchová Miluju tvoření, baví mě předávat, co umím, a strašně ráda pozoruju nadšení lidí, kterým se právě něco podařilo. Materiál interiérových obkladů: Skleněné. Obklad skleněná mozaika je z kvalitního skla. Základem je homogenní (celoprobarvená).


Sklo je nenasákavé takže je mozaika velmi vhodná všude tam kde je vlhko nebo voda. Vhodné pro použití jako mozaika , vitráže či pro dekorování různých předmětů, obsah balení 2kg. Můžete si vybrat ze široké škály barev a povrchových úprav, např.


Samozřejmostí je mix barev dle vašich představ. Způsob použití - převážně interiér, ideální pro bazény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky