čtvrtek 31. srpna 2017

Lakovani mdf

Lakovna Brno zabýváme se lakováním MDF lakovani dýhy veškerých průmyslových zařízení lakujeme sklo, garážová vrata atd. Vás snažíme objevovat nové technologie a zvyšovat současné standardy. Na míru vyrábíme lakované nábytkové dílce, bez ostrých přechodů, nálitků a jiných vad. Vysoká kvalita povrchové úpravy, důraz na rovinatost, přísná výstupní kontrola.


Na naše produkty v nábytkářství používáme jen prvotřídní italské i německé materiály určené pouze pro toto odvětví a dodržujeme technické postupy, které zaručí nejvyšší možnou kvalitu.

Při celoplošném lakování MDF postupujeme zpravidla standardním způsobem lakování krycího laku, pouze u frézovaných míst je vhodné k jejich uzavření a omezení savosti provést izolační nástřik. Následující postup je určen zejména pro frézovaná místa. V případě celoplošného lakování můžete krok č. Dobrý den,Měl bych dotaz. Stavím dřevenou bednu k počítači s MDF surové desky a potřebuji poradit s postupem lakování od základu až po finální lak,a výberu typu barvy.


Navíc bednu budu na některých místech potřebovat vykitovat abych vyrovnal některé nerovnosti při frézování otvorů pro komponenty. Tudíž bych byl rád za radu čím vůbec začít jestli nejdřív. U lakovaných dvířek jsou podkladem většinou MDF desky, které jsou následně lakovány v několika vrstvách do příslušné barvy RAL a NCS, dle výběru a představy každého zákazníka.

Naše nová autolakovna je vybavena moderními technologiemi pro lakování vodou ředitelnými barvami. Lakování (nástřik, stříkání) dveří a obložek z MDF. Zákaznicí (až z Prahy) byl požadován nástřik v odstínu dle vzorníku NCS v polomatném provedení. Tím se precizně připravil povrch. Důležitá je také odolnost nalakovaného povrchu MDF dveří a obložek.


Podkladní materiál pro lakování kuchyňských dvířek a nábytkových dílců používáme oboustranně laminovanou MDF desku, tl. MDF desky lze snadno opracovávat a spojovat běžnými truhlářskými lepidly. Díly z MDF desek lze velmi dobře potahovat foliemi, dýhami, lamináty nebo lakovat.


Při lakování je třeba dbát na vlastnosti mdf : savost hran větší než na neopracovaných plochách desky, je třeba tyto speciálně penetrovat. Lakovna má rozlohu 766m specializujeme nejen na lakování MDF , lakovani dýhy, garážová vrata, nábytkových dílců , kuchyňské linky, okenní rolety, plastová okna, lakování skla a veškerých průmyslových zařízení. U jednostranně nebo oboustranně lakované tenké MDF desky se jedná o desku s dekorativním lakem na bázi vodního laku. Egger nabízí rozmanité možnosti zpracování desek jako např. V naší průmyslové lakovně se specializujeme na lakování nábytkových dvířek a dílců z MDF desek nebo dýhy v odstínu na vaše přání.


Lakujeme na dodané díly nebo na námi vyrobené díly. Naše lakovna nabízí kvalitní povrchové lakování dřeva, plastu a skla. Disponujeme vhodně upraveným lakovacím boxem, kde jsme schopni provádět ty nejnáročnější povrchy.


V naší nabídce je lakováni laminátů, skla, plastu, lakováni MDF , kuchyňské linky, včetně komplexní přípravy před lakováním.

Věnujeme se také povrchovým úpravám jako tzv. Mokré průmyslové lakování profilů plastových a hliníkových oken a dveří. Auto - moto lakování vč. Stříkání plastů, kovů, MDF , dřeva, skla.


Nalakujeme MDF desky, plast, kov, dřevotřísku či surové dřevo. Včetně matných a lesklých variant. Postup lakování: Každý lakovaný dílec se nejdříve musí zbrousit a zbavit nečistot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky