úterý 29. srpna 2017

Šperkovnice hrací

Dětská šperkovnice a hrací skříňka s tančícím pohádkovým koníkem. Roztomilá šperkovnice s pohádkovým jednorožcem se bude líbit malým parádnicím i milovnicím koníků. Malá parádnice) Hodnocení produktu: 1 (). Po otevření víčka holčičky objeví zrcátko a baletku, která se při hraní melodie otáčí. APT Šperkovnice , černá, CA11A.


Šperkovnice hrací

Krásná hrací skříňka na šperky s motivem baletky,vyplněná lesklým saténem. Jakmile je šperkovnice otevřená, začne se baletka otáčet a zazní melodie z Labutího jezera. Vyberte pro malou slečnu krásný dřevěný náhrdelník, náramek nebo hodinky, kterými se bude pyšnit. Vše pak uložte do klasické šperkovnice nebo do hrací šperkovnice , aby se tyto cennosti nepoztrácely. V dávných dobách se šperkovnice používaly nejčastěji vyrobené ze dřeva a optařovaly se zámkem.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pořiďte si na všechny své milované drobnosti stylovou pokladničku.


Šperkovnice hrací

Nejdůležitější ale je, že jsou dobře chráněné, šperky z některých materiálů nemají rádi přímé světlo ani další vnější vlivy. Vnitřek šperkovnice by měl být pro maximální ochranu šperků vypolstrován měkkou látkou – hrubý materiál by mohl šperky poškodit. Vybírejte si Šperkovnice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Cena v Kč 2Pohádková cena Kč. Uvnitř se skrývá baletka,.


Rastie Vám Vaša zbierka šperkov? Rovnako s ňou môže rásť aj Vaša šperkovnica. Prinášame Vám značku Stackers, šperkovnice , ktoré si sami vyskladáte.


Vnější bílorůžový povrch šperkovnice je zdobený něžným motivem, třpytkami a kamínky. Holčičky si mohou uložit svoje drobné cennosti do. Součástí šperkovnice je také natahovací hrací strojek, dříve hrál, dnes bohužel nejde natáhnout.


Možná jde o stržené péro nebo je zadřený, po možnostech o. Velikost cca x 1x cm. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Baleno v igelitovém sáčku. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů šperkovnice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Růžová hrací skříňka - šperkovnice s tančící baletkou a melodií Labutí jezero. Na ní najdou malé parádnice motivy baletky, kytičky a srdíčka. Při otevření víčka se před zrcátkem roztančí baletka. Vyrobeno z pevné lepenky a kovu. Krásná šperkovnice s černým hřebcem a obrázky koníků.


Hrací skříňka, Koníci (Goki) - Novinky. Dětská hrací skříňka - šperkovnice s baletkou a zrcadlem, o které sní každá malá dívka. Hudební šperkovnice z kolekce Atmosphera udělá radost každé princezničce. Elegantní hrací šperkovnice pro malé dámy vyrobena z lepenky fialové barvy s barevným potiskem. Hlavním cílem šperkovnice je praktičnost a logické uspořádání šperků a cenností.


Šperkovnice hrací

Stejně tak jako estetické požadavky, které jsou na šperkovnice kladeny. Snubní prsteny, náramky, zlato i bižuterie z nabídky desítek online obchodů - vše na jednom místě. Tato je vyvedena jako skříňka, po jejímž otevření se rozezní melodie a na děvčátko vykoukne krásná panenka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky