pondělí 7. srpna 2017

Indulona modrá cena

Originálna receptúra starostlivosti o vysušenú a popraskanú pokožku rúk. Krémy pre intenzívnu hydratáciu, regeneráciu kože alebo antibakteriálny účinok. Další slevy péče o ruce a nohy na Kupi. Za rokov jej existencie sa vyrobilo a predalo viac než 4miliónov balení v Slovenskej republike.


Obľúbený ochranný krém na ruky je určený pre každodennú starostlivosť o namáhanú a popraskanú pokožku a jej ochranu pri práci.

Pokožke dodáva pružnosť, pevnosť a obnovuje bariérové funkcie kože. Originální receptura péče o vysušenou a popraskanou pokožku rukou. Krémy pro intenzivní hydrataci, regeneraci kůže nebo antibakteriální účinek. Promašťující ochranný krém na ruce. Každodenní ošetření namáhané a popraskané pokožky a její ochrana před a po práci s dráždivými látkami.


Udržuje přirozenou ochrann. Pokožce dodává pružnost, pevnost a obnovuje bariérové funkce kůže.

Dermatologicky testováno. Postup môžete opakovať. Obľúbený regeneračný krém na ruky z nechtíka lekárskeho je určený pre každodennú starostlivosť o namáhanú a popraskanú pokožku a jej ochranu pri práci.


INDULONA PROFI modrá Original - ochranná mast 100ml - Regenerační, ochranný a promašťující krém na ruce určený pro každodenní péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Indulona - krém na ruce - Originál ( modrá ), ml. Univerzální - krém na ruce, který pomáhá udržovat optimální hodnotu pH a pružnost, pevnost a vláčnost pokožky. Je vhodný i pro citlivou pokožku.


ESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a. Je to certifikovaná dynamicky se rozvíjející společnost, jejíž vizí je být lékárnou první volby pro klienty, personál, dodavatele a výrobce. Nakupujte bezpečně, rychle, jednoduše a pohodlně z vašeho domova. Taky podle toho bude vypadat vaše.


Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr. Kamarádka kdysi měla opravdu těžký ekzém na obličeji a nemohla se namazat ničím jiným než právě modrou indulonou.


Jako mladé mi také na obličej nesvědčila, proto, že je mastná.

Ale s přibývajícími lety (50) musím konstatovat, že žádný krém mi tak dobře neposlouží jako modrá indulona nebo klasická kulatá nivea. Tradičná slovenská, jednoducho najlepšia. Je stále rovnako kvalitná a príjemná.


A teraz si ju môžete za super cenu kúpiť aj u nás! DPH je cena za dopravu 15- (platí pouze pro Brno a okolí) Přepravcem TOPTRANS nezasíláme chlazené a mražené potraviny, pečivo, ovoce ani zeleninu! Objednávejte prosím pouze zboží, u kterého je uvedeno skladem! Informace O společnosti Co nabízíme Obchodní podmínky Reklamační řád Kontakt.


Detailní popis produktu. Akční cena do vyprodání zásob. V dodávce chyběl inzerovaný dárek chybou subdodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky