úterý 22. srpna 2017

Vosk na auto test

Nevíte jaký je rozdíl mezi tekutým voskem a tuhým voskem? Chtěli byste vidět jak se jednotlivé vosky chovají na karoserii, popřípadě jak se jaký vosk chová po umytí mycím přípravkem NERTA CARNET JUMBO? Udělali jsem jednoduchý test , který demonstruje všechny typy vosků, se kterými naše autokosmetické centrum pracuje. A zdaleka to neznamená jen auto umýt. Výhodou při důkladném mytí vozu před voskováním je fakt, že tehdy můžete použít v podstatě jakýkoli šampon, tedy i ten, který smývá vosky.


I když auto vypadá čisté, věřte, že pravděpodobně vůbec není - určitě ne na voskování.

Do mikroskopických záhybů a samotné vrstvy. Mrkněte na nejlepší vosky na auto , které rozzáří vašeho plechového miláčka a ochrání ho proti sluníčku a stárnutí. Nanesete je lehce během chvilky.


Tímto byly vytvořeny ideální podmínky na testování schopností vosků vyčistit starou zoxidovanou vrstvu laku a vrátit původní lesk. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli byste mi doporučili nějaký kvalitní vosk na auto. Testován nebyl však jen.


Normálně klasiku, která se nanáší na karoserii hadříkem. Přeci jen už zima končí, sna tak bych auto navoskoval.

Pomůžeme vám najít ten nejlepší vosk a naučit ty nejlepší postupy voskování auta. S námi rozzáříte své auto víc než kdy před tím. Na obalech se tak lze v některých případech dočíst, že lak zakonzervují až na týdnů, tedy skoro na celou zimu.


Po šesti týdnech nebyla na karoseriích zkušebních vozů ani stopa po nějakém ošetření. O lak se bát nemusíte, nepoškrábe se. L vody do kýble a pomocí utěrky smyjte bahno).


PS: nepleťte si bahno, písek s jemným prachem na autě. Detergent rozpustí špínu a. Kto nehľadí na cenu, nech si vyberie vosk podľa sympatií, balenia, farby alebo vône. Za exkluzivitu sa totiž platí a nemusia to byť vyhodené peniaze.


Jednotková aplikácia na auto je totiž pomerne lacná aj pri drahých voskoch. Na výber máte z produktov. Paste, ktorý si môžete zaobstarať za 2€ vr. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie vosky na auto z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie vosky na auto recenzie a testy.


Každý typ vosku se svou povahou hodí pro jiný účel, a především ve způsobu použití závislém převážně na ročním období. Tuhé neboli tvrdé vosky jsou nejběžnější variantou pro voskování auta. Bývají ve formě tuhé pasty, která se ručně nanáší na lak auta pomocí aplikátoru.

Dodají laku hluboký lesk, odpuzují vodu i nečistoty a ochrání lak po dobu mnoha měsíců. Doba, po kterou bude vosk lak vašeho auta chránit i jeho typické vlastnosti záleží zejména na složení a typu. Jakmile je autošampon nebo aktivní pěna spláchnuta z karoserie, aplikujte v rychlosti tekutý vosk od střechy dolu a dokola celého auta. Tekutý vosk mějte v tlakové nádobě. Tento proces trvá cca – sekund.


Znovu opláchněte auto od. Vosky na automobily skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Kolikrát mohu NANO vosk použít?


Obsah balení je 250ml, což bohatě vystačí na 4-opakovaných aplikací tzn. Počet aplikací ovlivňuje velikost auta, na které nano vosk nanášíte. Na menší auto typu Fabia vyjde cca aplikací.


Na velké auto cca aplikace. Jak se NANO vosk aplikuje? To je jako nějaká snobská verze houby nebo se to taky patlá na kapotu?


Takže ten clay je jako nějaká pemza, kterou se společně s čistidlem odstraní starej vosk před voskováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky