úterý 8. srpna 2017

Bublimo fun eta

Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce. Univerzální uzavíratelná láhev z plastu v šedém provedení pro výrobníky sody Bublimo. Je to snadné, rychlé, úsporné a chuť i její intenzita je jen na vás. Velmi snadné použití – obyčejnou vodu z vodovodu změníte na p. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bublimo - zdravá bombička je univerzální pro většinu dostupných výrobníku sody na trhu. Objem bombičky stačí k nasycení až l vody (v závislosti na způsobu sycení a typu přístroje).


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Příprava je velice snadná a ušetříte nemalé náklady za sycené nápoje ať už s příchutí nebo bez a přitom ještě šetříte životní prostředí. Limonádu si můžete připravit podle své chuti a to nejen volbou příchuti sirupu, ale vybrat si můžete také intenzitu chuti i perlivost limonády. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku roky.


Praktická láhev pro výrobníky sody Bublimo FUN má objem litru a vyniká svým univerzálním využitím díky plastovému provedení. Je tedy lehká, odolná a vybavená praktickým uzávěrem. Nasazení lahve: závit Ochranná dvířka: NE Objem hlavní nádoby (l): 0. Můžete v ní mít limonádu ať už doma, uskladněnou klidně i. Malé elektrospotřebiče. Velké elektrospotřebiče.


Z jedné láhve můžete připravit až litrů osvěžujícího syceného nápoje Jupík. Sirupy Bublimo vynikají svou jedinečnou chutí a komfortní přípravou. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Eta Bublimo už rozebírají maminky na webu eMimino.


Hlídat podobné Vyprodáno. Nezaujala vás tato nabídka? Vždycky, když vidím u pokladny v supermarketu ty obrovské vozíky plné PET lahví s předraženými nápoji, přemýšlím o tom, jak moc si sami škodíme a to nejen produkcí zbytečného odpadu. Prodám sodovkovač ETA Fun , limitovaná edice, krásná barva. Výrobník je vybaven bezpečnostním přetlakovým ventilem, uzavíratelnou, zdraví neškodlivou, plastovou nádobou o objemu l vhodnou také do chladničky.


Výhodou je snadné čištění a opětovné rychlé použití. Osobní převzetí možné v Praze. Nejlevnější e-shop Cyklo Bečica. Zboží za akční ceny, slevy.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. ETA Bublimo bombička už rozebírají maminky na webu eMimino. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky