pátek 4. srpna 2017

Prodám kotel dakon

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám kotlovou soupravu 80L. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nyní odstaven z provozu,ale stále zapojený v systému (napuštěb).

Kola zajišťují snadnou manipulaci s kotlem i když je maximálně naplněn. Přenos tepla je zprostředkováván skrze duplikátor naplněný glycerínovým olejem. Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo, nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem.


Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost.


Náhradní díly pro kotle Dakon dílyprokotle. Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru pro DAKON DUA,DUA PLUS, BEA,KS,KZ, S.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Projděte si inzeráty prodam kotel dakon na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Prodam kotel na tuha paliva zn.


Kotel dakon dor Kotel dakon dor. DAKON MINI TURBO, použití místo WAW-nepoužívaný. V provozu pouze sezony. Délka kabelu cca metrů Akční rádius cca metrů Objem nádrže litru = cca minut Pracovní doba Přibl.


Retorta na pelety USB-. Je nutná menší oprava (mírně teče - lze zavařit). Dosud zapojen v topném systému, 1 funkčnost bude zájemci předvedena před jeho demontáži.


Cena včetně programovatelného pokojového. Je v absolutním pořádku, velice málo používaný. Plynové nástěnné kotle s označení DUA, byly vyráběny ve třech verzích, a to kotel pouze na vytápění DUA 230RT, RK, kotel s průtokovým ohřevem teplé vody DUA 230CK, CT a jako kotel s vestavěným smaltovaným zásobníkem DUA 28BK, BT. Na kotel DOR 5N Automat se momentálně nevztahují žádná legislativní omezení.


Nabízím kotel Dakon -Unical-vyřazený, ale funkční na náhradní díly nebo k rekonstrukci.

Vybírejte si Kotle podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V rámci recenzí jsme jako nejlepší kotel na tuhá paliva v poměru cena a výkon zvolili Dakon DOR 4F kW. Jedná se o vylepšený ocelový kotel , který vyniká vysokou účinností a malými tepelnými ztrátami. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


V sekci kotle na tuhá paliva naleznete kotle fungující na bázi spalování dřeva, uhlí, briket či koksu. A to včetně oblíbených kotlů DAKON. Díky momentálně nízkým cenám pevných paliv se jedná o ekonomicky výhodné stroje. V nabídce máme litinové i ocelové. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto i. Plynový závěsný kotel , nekondenzační závěsný kotel Dakon Dua plus B, s vývodem do komína, stáří 10let, 1 funkční, Integrovaný zásobník teplé vody 60l, výkon až 28kW.


Důvod prodeje, rekonstrukce topení. Plně funkční a pravidelně servisovaný včetně propojovacích armatur a držáku na zeď používaný cca let. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky