úterý 29. srpna 2017

Astrální svět

V podstatě celá příroda je obývána vzájemně na sobě závisejícími astrálními bytostmi, které udržují přírodní rytmy a řád vesmíru v dokonalém chodu. Pokud by v našem hmotném světě nikdo nikdy nevymyslel krásnou. Zkuste si představit, že kromě našeho hmotného světa, v němž se denně pohybujeme, existuje také svět nehmotný, esoteriky nazývaný astrální.


Astralni svijet, prema teozofskom učenju, prva duhovna sfera nakon smrti tijela. Sačinjen je od fine materije i naseljavaju ga brojna bića. Prema nekim vjerovanjima, posredne spoznaje o ovome svijetu, osim kod teozofije, mogu se pronaći kod spiritističkih seansi kada se, navodno, ostvaruje komunikacija sa zagrobnim svijetom. Existuje astrální cestování?


Does an astral projection exist? A paranormal experiment made by a Czech scientists-skeptics. Skip navigation Sign in. Svět stvořený z myšlenek a představ se na neviditelné úrovni prolíná s viditelným hmotným světem.


Ať už si astrální bytost představíme jakkoliv, (animismus je velmi pestrý), vždy jde o energii schopnou pohybu v prostoru a čase a vyznačující se samostatnou inteligencí. Ale nejde pouze o bytosti z bájí, legend a. Koristi astralne projekcije su mnogobrojne i velike. Proširiće vašu svest i vizije, videćete i osećaćete se drugačije prema sebi i svetu koji vas okružuje. Mnogi astralni putnici doživeli su duhovno buđenje, osećaj povezanosti sa svim, postizanje balansa uma, tela i duha, susret sa duhovnim vodičima i mnogo više.


Mimotělní cestování vám ukáže vše, co je za Hmotou… Budete sebevědomí, sví a budete si tvořit svět , který opravdu zde chcete žít. Zajímá vás astrální cestování, ale ještě nemáte odvahu si jej prakticky vyzkoušet a poznat tak na vlastní kůži nehmotný svět ? Nevíte, proč byste vůbec měli dočasně opustit své hmotné tělo? Vládce Síly vnímá svět ve spojení astrální i hmotné sféry. Přečtěte si celý článek od Lucie: Reálně jsem prohlédla do astrálního světa a nyní žiji jinak.


Máme již mnoho možností, které. Prý je astrální cestování pro tělo celkově tak moc náročné, že to může o trošku zkrátit život #128577; Dělat to často prý není zdravé. Je ve stejném stavu, jako. Proroctví, předpovědi, intuice a astrální svět.


Aby mohlo dojít k nástinu souvislostí, bude třeba si alespoň v hrubých obrysech říci, jak se projevuje nám nejbližší duševně-duchovní, astrální svět ve vztahu k lidské mysli a také to, jak lidé získávají mimosmyslové informace. Astrál, astrální svět , proroctví. Výstup do astrálního světa může být nedobrovolný, což se stává maximálně jednou nebo dvakrát v životě a libovolné - tj. Tělo fyzické a tělo astrální. Hmotný svět náleží astrálnímu a astrální sféra náleží mentální.


V první části úplně zleva je patrné zvyšování hustoty směrem k fyzické sféře ( dimenzy ), spolu s tím souvisí vnímání času a prostoru v těchto sférách. V noci se v domě ozývaly prapodivné zvuky a občas byl slyšet n. Duše je energie bez tvaru, po vymístění z těla se ocitá v bezčasí, je vlněním, je vědomím, které. Součástí bytosti dnešního pozemského člověka, který je narozen ve hmotné rovině planety, je hmotné fyzické tělo a dvanáct úrovní vnějších energetických těl. Hmotná rovina doprovázená volnými duchovními sférami Vesmíru však není jediným světem, ve kterém se.


To znamená, že člověk jde tam, kde chodí lidé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky