pondělí 28. srpna 2017

Termoska primus 1 5l

Primus termoska Vacuun Bottle 0. Dvouplášťová vakuová termoska z nerez oceli s matnou povrchovou úpravou. Termoska je opatřena zdrsňujícím nástřikem, který. Je vybavená uzáverom, ktorý slúži aj ako hrnček.


Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií.

Je vyrobená z nerezovej ocele a medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou je vzduchová medzera, ktorá zabezpečuje. Pro maximální izolaci je mezi vnitřní a vnější vrstvou vakuová mezera, která má. Nerezová termoska 5l. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí.


Umožní Vám dopřát si lahodný teplý či studený nápoj nejen doma, ale i po cestě do práce nebo na výletě! Vybírejte si Termosky a termohrnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Free Shipping Available.

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Ultra light fuel bottle of seamless extruded aluminium and lacquered inside to give the bottle better protection. While I recall packing was odd in some fashion, they (of them) arrived and were as pictured - a textured finishe lightweight cylinder of 1. L ( qts), red in color with child and granny proof lids. I read about pouring messes, tried water in one and it poured flawlessly. L LiTech Kettle including weight, capacity and dimensions.


Veľmi dôležité je používať uzáver bez kliku, ktorý sa dá dokúpiť, pretože ten predlžuje termoizolačné vlastnosti termosky. Ak idem na akciu so skupinou, tak rozhodne beriem termosku v väčším objemom - , 5L. Skladem a doprava zdarma. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Litre Emergency Petrol Can at Amazon UK. Ask a product question.


Do you have any questions about this specific product? Then you are welcome to ask us. Má skvelé izolačné vlastnosti v praxi je zvyšuje svoju užitkovú hodnotu termosky na jedlo a termosky pre nápoje to je najväčšie plus.


Vákuová termoska je dvojstenná, vyrobená s práškom lakovaného kovu so širokým hrdlom, pre pohodlné plnenie jedlom, jedenie a čistenie. Vďaka vrchnáku quick stop sa rýchlo a jednoducho otvára aj zatvára. Udržuje jedlo či nápoje horúce či chladné vďaka vynikajúcim izolačným vlastnostiam.


Vrchnák je zároveň hrnčekom. Vyrobeno z nerezové oceli potažené černým lakem na vnější stěně. Díky speciálnímu povrchu vám termoska nevyklouzne z ruky i když ji držíte v rukavicích, v mrazu. This Ultra Light Fuel Bottle 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky