úterý 15. srpna 2017

Sušenky z lisu na těsto

Těsto na vanilkové sušenky dáme do lisu na těsto a protlačujeme různé tvary. Těsto tlačíme přímo na plech vymazaný 1 tukem nebo olejem. Vanilkové sušenky z lisu na těsto pečeme na 1°C asi - minut.


Ještě teplé sušenky odlepíme od plechu. Lisem na těsto vytvoříte máslové i sýrové sušenky hned různých tvarů.

Můžete jej použít také ke zdobení a plnění šlehačkou, krémy nebo pomazánkami. Vezměte do ruky při vánočním pečení lis na sušenky. Bude jedna jak druhá, ale přitom si můžete vybrat hned z různých tvořítek. Jak to všechno funguje, se dozvíte z našeho. Rychlé čokoládové sušenky.


Sušenky z lisu ,recept, návod na vaření,suroviny. Palačinky s jahodami a nutellou jsou luxusní moučník nebo výborné hlavní jídlo pro toho, kdo to rád sladké. Natěšila jsem se na výrobu lisovaného cukroví, našla jsem si na netu spešl recept na cukroví z lisu , udělala těsto , nacpala do lisu , stiskla.

Respektive - ten přístroj prostě neukrojil tu jednu dávku, vytlačenou jedním stiskem pákového držadla. Z otvoru lezl dlouhý nepřerušovaný had těsta v mnou zvoleném tvaru. Vyberte si recept na sušenky z lisu a připravte si chutný a výjimečný sušenky z lisu pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší sušenky z lisu ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně sušenky z lisu.


Všechny suroviny dáme do misky a uhněteme vše do hladkého těsta. Potom vytvarujeme těsto do válečku a naplníme jím lis na těsto (pokud nemáte lis, tak těsto lze nakrájet nožem). Teď je čas na drobné rady: K lisu je připojen návod s podrobným foto postupem a také recept na klasické sušenky. Vyzkoušela jsem ho, ale těsto se mi drobilo.


Dala jsem přednost svému lineckému, které fungovalo na 1. V návodu je uvedeno, že si máte dát na plech pečicí papír a postříkat ho olejem. Recept, podle kterého se vám Čokoládové sušenky (recept č.-linecké těsto do lisu -pro Agattu) zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.


Návody na různá těsta do lisu na takovéto krásné sušenky Stay safe and healthy. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.

Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Vypracujeme si z uvedených přísad těsto a dáme na půl hodinky do lednice. Pak vkládáme do lisu rů.


Vložíme do předehřáté trouby a upečeme. Stupně nenapíšu, mám plynovou troubu. Po vychladnutí dáme do středů trošku rozpuštěné čokolády, kterou.


Skořicové cukroví z lisu na česnek. Uhněteme těsto , necháme v lednici cca hodinu odležet a pak malé kousky prolisujeme přes lis na česnek. Dáváme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě při 165°C cca minut. Zdravím, mám zas jednou problém.


Dlouho jsem toužila po lisu na sušenky a když jsem si ho konečně nadělila, tak se mi sušenky nezdařily. Lis na těsto a zdobička v jednom je vynikajícím pomocníkem pro přípravu sušenek, cukroví, perníčků, zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís, plnění koblih apod. Příprava je snadná a rychlá, sušenky z lisu na těsto jsou měkké ihned po upečení. Z plechu sundáváme až po vychladnutí, teplé jsou příliš křehké. Křehké sušenky z pistole 1g polohrubé mouky, g hladké mouky, 2g gustinu, 1g moučkového cukru, sáček vanilkového cukru, 2g hery Ze všech surovin zpracujeme na vále hladké těsto a dáme na půl hodiny do ledničky.


Mám lis na těsto snad let a díky naší hospodyni jsme přišly před léty na fígl, aby byly sušenky super hezké i dobré. Pokud jsme postupovaly podle receptů, které byly v krabici, nic pohledného ani moc chutného z lisu nevycházelo. Výhodou tohoto lisu je fakt, že je masivní a odolný!


A nejen to - pro pohodlnou přípravu malých i velkých sušenek je list opatřen dávkovačem, který umožňuje také postupné nebo plynulé zdobení pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky