středa 9. srpna 2017

Výměna dotykového skla huawei

Ceny výměny displeje u telefonu Huawei jsou včetně práce a DPH. U telefonů Huawei se většinou mění displej včetně dotykového skla. Jsme profesionální pozáruční servis mobilů i tabletů s dlouholetými zkušenostmi. Naši technici jsou pravidelně školeni od distributorů tuzemských telefonů, proto odvádíme naši práci na 1 a ve výrazně rychlejších časech než konkurence.


Na Huawei Plze vyměnit baterii, sluchátko i středový rámeček a další díly. Při opravě používám značková adheziva. Jsem doložený držitel značkových materiálů, které strojově upravuji na přesné tvary. Levně , kvalitně s originálním LCD provádíme výměnu displejů v nejspolehlivějším Samsung servisu v Praze a dalších městech. Pokud jste v seznamu nenašli požadovaný typ telefonu, využijte pro kalkulaci ceny formulář zde.


Rozbitý či jinak poškozený displej, prasklé či rozbité dotykové sklo. Hudba: music library. Výměna samotného dotykového skla.


V případě nešťastné situace, kdy dojde k poškození dotykového skla , ale i vlastního displeje, je nutná výměna celého displeje, součástí je i vrchní dotykové sklo. Jeli displej funkční mohlo dojít pouze k prasknutí pouze dotykového skla , které lze samostatně vyměnit a ušetřit za opravu. Na Plite lze vyměnit baterii, sluchátko, středový rámeček a další díly. Problém se zapnutím u telefonu Huawei Ascend Y300.


Je-li poškozeno pouze vrchní sklo (na telefonu se objeví „pavouk“), displej zobrazuje plochu nebo někdy i zcela běžně funguje. I v tomto případě doporučujeme výměnu prasklého skla z důvodu bezpečnosti, vzhledu a funkce. EN:Replace the digitizer-manual. For comments on the exchange, turn on the subtitles.


Pro komentáře k výměně si zapněte titu. Huawei PLCD displej s dotykovým sklem jsou kompatibilní s modely: Huawei (Ascend) P(EVA-L09) (EVA-L19) Před výměnou displeje zkontrolujte, zda máte k dispozici všechny potřebné nástroje. Prasklý displej Huawei Olomouc. Značky tabletů, které opravujeme. Asus Acer Alcatel Prestigio Lenovo Kindle.


Iget Samsung Sony Apple Ip. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Po výměně dotykového skla bude Váš telefon stejný, jaky když byl nový.


Oprava rozbitého skla Samsung. Díky kurýrní službě, si můžete servis objednat kdekoliv v ČR z pohodlí Vašeho domova, či firmy. V ceně je zahrnuta doprava do servisu a zpět.


V našem servisu dbáme na to, abychom měli neustále nejmodernější vybavení potřebné k opravám i nejnovějších modelů Huawei. Rozbitý displej Honor 10. Cena opravy od: 5Kč.


Jedná se o LCD displej a dotykovou plochu. Servis Huawei mate lite Olomouc Huawei mate lite SNE-LXSNE-L21. Součástí výměny displeje je i kompletní vyčištěné telefonu od nečistot a prachu.


Po realizaci opravy provádíme kompletní otestování nové součástky. Ceny za lepení skla mobilu se u nás pohybují od 5Kč. Záleží na modelu telefonu. Expresní oprava proběhla velice. Kompletní přední část LCD včetně dotykového skla a rámečku ve vysoké kvalitě AAA (vyššíí kvalita než OEM).


Součástí displeje je mřížka, okénko na přední kamerku a proximity senzor. LCD je zasílán v papírové krabičce s vnitřním plastovým blistrem pro maximální ochranu při transportu. Dotykové sklo pre Acer Iconia One B1-730HD.


Pre tento model tabletu B1-730HD bolo vyrobených viac druhov dotykových plôch, preto Vás poprosíme po tom, ako Vám diel dorazí, aby ste ho odskúšali bez odlepenia ochranných fólií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky