středa 23. srpna 2017

Smaltované hrnky výroba

Dekorace a výroba smaltovaných výrobků Zabýváme se dekorací smaltovaných výrobků, výrobou smaltovaných cedulí a obouvacích lžíc. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic. Do doby kdy jsme s nimi jezdili na letní tábory, sbírali do nich borůvky a kdy pomocí lžíce na polévku, se v našich rukou měnily v hudební nástroje.


Dokážeme vytvořit smaltované hrnky na zakázku. Možnost navrhnutí motivu v našem stylu podle vašich instrukcí (například motiv města nebo turistické atrakce) nebo použijeme vámi dodaný motiv či logo vašeho podniku. Tento web používá soubory cookie.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Smaltované nádobí značky SFINX. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích.


Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Plecháčky s originální dekorací se mohou stát pěkným tradičním dárkem! Plechové hrnky jsou v základu bílé s černým horním okrajem, smaltované ve fabrice.


Eshop přímo od výrobce se smaltovanými výrobky, smaltované hrnky plecháčky, smaltovaná cedule atd.

Vyrábíme originální reklamní cedule ze smaltu na přání. Ceny v e-shopu jsou v Kč, obsahují příslušnou DPH, jsou bez dopravy a nezahrnují dekorace. Jsme schopni ve spolupráci s grafikem pro naše zákazníky zpracovat motivy jak na hrnky , tak na smaltované cedule podle přání a představy zákazníka.


Naší novinkou skoro by se dalo říci „ lahůdkou“, jsou smaltované obrazy. Podle vaší fotografické předlohy nám zhotoví firma Vendy ateliér, pan Vomáčka, perokresbu. Retro plecháček, kterých měla babička vždycky plnou kredenc, se hodil na kamna nebo na čundr.


Plecháček je milou vzpomínkou na staré časy, skvělým dárkem, upomínkovým nebo reklamním předmětem. Hrnky ze smaltu můžete doplnit o další typově shodné produkty – konvice, džbány, talíře, misky a mísy, podnosy a tácy nebo i cukřenky a sestavit si vlastní zajímavou soupravu. Klasické tvary využijete na chatě nebo chalupě, modernější ve stylové i moderní kuchyni nebo jídelně. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX.


Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. MAGIC hrnky - materiál keramika nebo sklo Kouzelné hrnky - po nalití horkého nápoje hrnek zbělá a objeví se fotka. Dodáváno v barvách: černá, červená a modrá. VÝROBA DÁRKOVÝCH KRABIČEK. Vybírejte z desítek tvarových krabiček na dané velikosti hrnků, šálků aj.


Rádi Vám také navrhneme a vyrobíme designové dárkové krabičky v originálním provedení s Vaším potiskem. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost. Nabízíme kvalitní české smaltované nádobí, vyrobené českými firmami.


Toto smaltované nádobí se vyznačuje vysokou kvalitou a životností.

Rozšiřujeme a modernizujeme sortiment smaltovaného nádobí a každý si u nás může najít svůj vyvolený smaltovaný hrnec, rendlík, pánev, pekáč, hrnek nebo například čajník. Základ výbavy nejen doma, ale také na výlety - smaltované hrnečky - tentokrát s dětským potiskem v několika barevných provedeních a designech. Nejenže mají vyšší odolnost, ale také jsou obdařeny stylovým retro designem. Odolnost a design nejsou to jediné, co smaltované hrnky zdobí.


Vynikající vlastností je i jejich jednoduchá údržba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky