středa 9. srpna 2017

Kladívkový šrotovník prodej

Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít. Kladívkový šrotovník je určen pro zpracování zrn z kukuřice, pšenice,ovsa, ječmene, rýže, dále na fazole, kaštany a jiné plodiny. Není určen pro zpracování olejnin. Získaný produkt je hodnotným krmive.


Prodám kladívkový drtič obilí.

Možnost drcení kukuřičných klasů bočním vývodem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šrotovník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru. Zpracování zrn kukuřice, pšenice, ovsa, ječmene, rýže, fazole, kaštany a jiné plodiny. Síta můžete měnit dle potřebné hrubosti výsledného produktu.

Využití i pro zpracování bylin a plodů (výroba čajů, nebo bylinných směsí). Na drviči je možné šrotovať obilie, kukuricu, raž, ovos jačmeň, ryža, fazuľa, kŕmne zmesy. Prodej zahradní techniky, nářadí i robotů AZtechnika je jeden z největších prodejců zahradní techniky, vybavení do dílny, robotických pomocníků pro zahradu i domácnost a dětských hřišť pro soukromý i veřejný sektor. Disponujeme řadou odborníků, kteří Vám rádi poradí s výběrem toho správného sortimentu na.


Tento šrotovník je jednoduc hý na obsluhu a údržbu. Má na rotoru lopatky – kladívka a rotor se otáčí tak rychle, aby obvodová rychlost kladíve k stačila na rozbití obilného zrna v letu. Ušetríte 1€ skladom v expedícii Kedy t. Prodej zahradních traktorů, sekaček, pil a křovinořezů za příznivé ceny, poradenství, autorizovaný servis, komisní a bazarový prodej.


Zahradní technika pro hobby účely i pro profesionály. Dříve to vyráběla TMS Pardubice. Velikost rámu 17”, průměr kol 28”. Baterie Bosch – 1Ah (4Wh) – plně integrovaná do rámu, umožňuje dojezd až 1km.


Motor – středový, Bosch. Hydraulické brzdy a přehazovačka Shimano. Zakoupeno po akční slevě Mountfieldu v září letošního roku.


Kč Elektrický šrotovník na obilí s barelem střední zrna.

Součástí dodávky jsou síta o různé hrubosti - - - mm. Kladívka v dobrém stavu, při větším opotřebení se mohou otočit. Victoria Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem. V základním vybavení je dodávána sada sít pro nastavení hrubosti šrotovaného materiálu. Velkou výhodou je příkon 2V.


Shop For Him, Her, Children And The Home. Domácí výroba, funkční. CZ Šrotovník na obilí se používá jak v domácnostech, tak na farmách pro krmení drůbeže, králíků, prasat.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky