pondělí 14. srpna 2017

Celta vojenska

Jedná se o nepromokavý materiál, který se používá jako podložka pod spací pytel, pončo, atd. Vojenské maskovacie plachty využijete kedykoľvek počas pobytu v prírode. Zakryte svoj stan a zabráňte jeho premoknutiu.


Francouzská originální celta. Celta FRANCOUZSKÁ písková M51.

Při použití dvou kusů a kolíků lze sestavit stan áčko. Ke stavbě nouzového přístřešku vám postačí vojenská celta , provaz a nůž, se kterým si snadno vyrobíte provizorní kolíky na připevnění do země. Jednu stranu celty připevníte ke stromu, zbylé dvě strany napnete pomocí lana do stran a připevníte kolíky. Více o použití celty na tomto videu. Vojenské celty jsou primárně určeny k stavění přístřešku, proto jsou na krajích vybyveny otvory kterými lze protáhnout šnůru pro upevnění.


Armádní celta je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů díky kterým přečkáte nepříznivé počasí. Krycie plachty za najlepšie ceny, v cene už od 10€ s DPH. Ochránia Váš majetok proti vetru, dažďu a slnku.

Naše krycie plachty sú vyrobené z polypropylénu, obojstranne pokryté vrstvou polyetylénu, ktorá má nepremokavé vlastnosti. Vyberte si plachtu na dobracelta. Využitie a typy maskovacích sietí. V súčasnosti spĺňajú maskovacie siete významnú úlohu, avšak inak to ani nebolo v minulosti. Najväčšie rozšírenie prišlo počas 2. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově.


Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Ostatní - Vojenska celta bazar.


Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pláštěnka má tvar čtverce o straně 180cm. Obvod je vystužen 4cm širokou záložkou opatřenou dírkami. Na lícní straně pláštěnky, u průhmatu proti spodním dírkám jsou našity olivy.

Vojenská celta -velikost 1x 1- polovina stanu jehlan - velice zachovalá - impregnovaná s kolíky pro propojení na další díl - neporušená ! Jako nová - 1 stav ! Co je plachta všichni víme. Kus materiálu, který je částečně nepromokavý. Nemá standartní rozměry, ani popis. Název celta je z německého slova Zeltteil, což znamená stanový dílec.


Má normované rozměry a je nepromokavá. Už z názvu poznáme, k čemu prvotně sloužila. Pro stavbu uzavřeného stanu typu áčko s apsidami na obou koncích, se spojí dva stanové dílce po vrcholu stanu dvěma řadami druků.


Dále jsou ke správnému postavení stanu potřeba 2x skládací tyčka a kolíků které. Armádna a turistická obuv najvyššej kvality za priaznivé ceny! V ponuke aj obuv pre rybárov, poľovníkov, záhradkárov, športovcov, a tiež pracovná obuv!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky