čtvrtek 31. srpna 2017

Vesak na zebrik

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce.


Vybírejte z naší nabídky. Materiál : dřevoBarva : hnědá, černá. Krásný dřevěný stojan na ručníky ve tvaru žebříku bude krásný a praktický doplněk do koupelny. Na tomto stojanu budou ručníky krásně vypadat a zároveň pěkně proschnou. Barva na spodní straně žebříku je více dozelena.


Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek. Háčky a věšáky využijete ve vaší koupelně k pověšení ručníků, osušek a županů. Háčky nemusí být umístěny pouze vedle umyvadla - své praktické využití najdou háčky také vedle sprchového koutu a dveří. Oblíbené je umístění háčků v koupelnách i na vstupní dveře do koupelny a na koupelnových radiátorech.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vsaďte na lehkost, jednoduchost a funkčnost skandinávského stylu v moderním glamourovém vydání.


Navíc jejich vizuální vzhled je tak typický a přesto na pohled fascinující. A právě díky tomu skvěle poslouží v interiéru. Zavěšením žebříku na stěnu například vyrobíte jednoduchou a stylovou polici na knihy. A pokud zavěsíte žebřík na strop, skvěle poslouží k zavěšení dekorací i osvětlení.


Praktický koupelnový sušák ve tvaru žebříku. Tři příčle na zavěšení osušek. Pevný a odolný věšák je zároveň velmi prostorný a praktický. Hodí se jak do moderně, tak i ekologicky zařízených interiérů.


Vesak na zebrik

Perfektní pro SPA centra, sauny apod. Výrobcem je kanadská společnost Umbra, která přináší širokou škálu designových bytových doplňků, např. Umbra klade důraz na design, ale zároveň i na funkčnost a praktičnost. Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16.


Naše vzorkovna je pro maloobchodní prodej i jakoukoli návštěvu uzavřena. Platba na místě při odběru zakázek z eshopu je možná pouze kartou. V tichosti poslouží jako věšák na oblečení, na ručníky, časopisy nebo ke knihovně. Přirozená barva starého dřeva s povrchovým ošetřením. Tento věšák na osušky k připevnění na radiátor je kombinací funkce, estetiky a trvanlivosti.


Je nejen místem pro sušení vašich ručníků, ale také dekorací do vaší koupelny. Balení obsahuje všechny součástky potřebné k instalaci, která je velmi snadná, takže si jej můžete nainstalovat sami. Koupelnový žebřík je moderním doplňkem ale také velmi praktickým věšákem na ručníky a oblečení. Konstrukce ve tvaru žebříku umožnuje zavěsit větší počet textilií a zároveň zabírá jen minimální místo v prostoru.


Nápaditý věšák je skvělou ozdobou koupelny zařízené v jednoduchém skandinávském stylu. Stojan na květiny Stejně jako botník snadno vyrobíte i venkovní stojan na květiny. Jen nezapomeňte použít exteriérovou barvu. Houpačka Skvělý a precizně povedený nápad na houpačku přihlásila do jednoho z minulých ročníku soutěže Barevná hra recy věcí Vendula Brendlová.


Vesak na zebrik

Vyrobeno z lakovaného kovu a bukového dřeva. YAMAZAKI - minimalistický design v duchu nejlepších japonských tradic. Neokázalé výrobky respektující funkci, prostorově nenáročné, stylově čisté, odolné, produkované s důrazem na kvalitu materiálů a preciznost zpracování.


Trojdílný univerzální žebřík s úpravou na schody Eurostyl, počet příček 3xaž 3x1 max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky