pátek 25. srpna 2017

Lednička mrazí

C, tedy jsme sehnali dalšího specialistu a ten pravil to co xcpilot, že má své dny za sebou a oprava drahá. Dobrý den, mám dotaz ohledně toho, že mi lednička nechladí, ale mrazí , je to problém pouze termostatu? Protože ty jsou měněné nebo to může být i jiná závada? Jednou z nich může být to, že lednička nechladí, ale přímo mrazí.


Obvyklou situací je, že chladnička nevypíná, takže neustále chladí, až začne vznikat uvnitř námraza. Příčinou může být rozbitý termostat nebo relé. Taková oprava vyžaduje odborný zásah, který neodkládejte, jelikož zdánlivě drobná porucha se.


Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: lednička nechladí. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Premium Loading.


Vědecké kladivo Vědecké Kladivo. Chcel by som poziadat o radu. Mam kombinovanu chladnicku,dole mrazak 100l a hore chladnicka 220l. Lednička nevypíná, kompresor stále běžía po nějaké době začne pískat( v téhle době je kompresor tak horký, že se ho nedá dotknout). Mrazák mrazí , lednice nechladí, kompresor jede stále.


Dobrý den, u jinak výborné jednokompresorové ledničky Elektrolux s mrazákem dole mi přestala chladit chladnička, v mrazáku je naopak až-4 kompresor jede stále. Co dělat když lednice moc mrazí ? Veškeré věci mám přemrzlé i když mám nastaveno na nejmenší teplotu. Dobrý den, prosím o radu co může být rozbité, když mi lednice začala mnohokrát více mrazit než normálně. Privileg je obchodní značka elektroniky OD NECKERMANN. S tím obracením kompresorových lednic je to čiré šamanství.


Lednička se musí po dopravě nechat odstát jen z důvodu stečení oleje do kompresoru při naklonění. Obracet lednici hore kopytama a čekat, že se opraví šlo opravdu jen u starých absorpčních a kupodivu. Lednice - mrzne v ní už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Se stoupající cenou se zpravidla snižuje spotřeba chladničky a rozšiřuje výběr funkcí, které vám lednička nabídne. Jak vyřešit, když vaše lednička mrazí , ale odmítá chladit? Poradí odborník z AP Servisu!


Lednice má ve spodní části mrazák, který mrazí bez problémů, ale v horní části je v podstatě teplo. Jsem opravdu laik, měl sem dojem, že jde o špatný termostat-usoudil sem podle toho, že se lednice jakoby snaží rozjet, ale po několika sekundách chcípne. Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty kliknutím na „Ukázat kontakty“. Lednička mrazí , ale vzadu lednice pod černou mřížkou jsme našli hadičku, která vede zevnitř z lednice, která ústí do plastové vaničky.


V ní byla hněda smradlavá kapalina, který způsobila problém. Vaničku jsme vymyli a snad zápach přestane. Netuším co odkud hadička z lednice odvádí, ale mrazící kapalina to. Chladicí technologie Kompresorové autochladničky. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu.


Autochladničky s kompresorem mrazí až do -°C a často mají vnitřní prostor rozdělený na dvě teplotní zóny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky